Visie

Een huisarts behandelt patiënten van alle leeftijden, van zuigeling tot oudere. Een huisarts is als het ware een echte ‘familie-arts’. Hierdoor kan hij/zij zijn patiënten op een brede manier bekijken: zowel medische, maar ook andere factoren worden in rekening gebracht (familiale situatie, werksituatie, persoonlijke beleving). Op deze manier trachten we u een persoonlijke en wetenschappelijke onderbouwde zorg te bieden.

We zijn een dynamische en actieve opleidingspraktijk. Regelmatig doen geneeskundestudenten hier een (eerste) praktische ervaring op in het domein van de huisartsgeneeskunde. Een van de artsen in ons team is telkens een jonge arts (HAiO = huisarts in opleiding) die hier zijn specialisatieopleiding tot huisarts volgt. Een HAiO  is een afgestudeerde arts die na 6 jaar opleiding een aanvullende universitaire opleiding (Master-na-Master) volgt in de huisartsgeneeskunde. Deze opleiding duurt 3 jaar en is verplicht om als huisarts erkend te worden. De HAiO is een volwaardig lid van het huisartsenteam en doet zelfstandig consultaties, huisbezoeken en wachtdiensten.

Wij geloven in een multidisciplinaire aanpak.  In samenwerking met andere gezondheidswerkers trachten wij tot de best mogelijke zorg te komen. Mede om deze reden is onze praktijk versterkt met een verpleegkundige en een diëtiste/bewegingscoach.