Ik ben een erkend diëtist die mensen wilt helpen naar een gezonde relatie met voeding. Vanuit mijn grote interesse in voeding en gezondheid ben ik de bachelor voedings- en dieetkunde gaan studeren. In mijn vrije tijd werk ik bij (in een restaurant weliswaar), vind je mij in de fitness, ben ik weg met vriendinnen, ontspan ik graag door te lezen en als ik kan ben ik alleen weg om de wereld te gaan ontdekken.

Naast mijn passie in voeding en gezondheid help ik graag mensen. Ik wil voor jou een veilige plek creëren waar je volledig jezelf kan zijn en waar je jezelf beter leert kennen en begrijpen. Met deze basis wil ik een einde maken aan schuldgevoelens en in ruil daarvan veel zelfzorg en zelfliefde ontwikkelen.

Zolang je geen gezondheidsklachten hebt, ga ik je niks ontnemen. Bij mij krijg je geen lijstjes of schema’s en geen verboden voedingsmiddelen. Integendeel, tijdens onze gesprekken gaan we samen kijken welke gewoontes we kunnen toevoegen en die je op weg helpen naar een gezonde levensstijl en gebalanceerd voedingspatroon.

Je kan bij mij terecht voor dieetadvies bij: algemeen gezonde voeding, vegetarisch gezond voedingspatroon, emotioneel eten, eetbuien, verstoord eetgedrag, hart- en vaatziekten, verhoogde bloeddruk, verhoogde cholesterol, (acute en chronische) nierinsufficiëntie.

Vriendelijke groetjes,

Giulia

Via deze link kunnen er afspraken gemaakt worden.

Via deze link komen jullie op mijn website.

Via deze link komen jullie op mijn Instagram account.

Via deze link komen jullie op mijn Facebook pagina.