Welkom

 

 

Vanaf 1 oktober 2020 start Dr. Nick De Ryck in onze groepspraktijk. Dr. Jonas Demiddeleer zal ons tijdelijk verlaten, hij zal terugkeren op 1 april 2021.

GRIEPVACCINATIE

Voor de griepvaccinatie zullen we opnieuw vaccinatiezaterdagen organiseren. Hiervoor zullen er consultaties voorzien worden enkel voor het griepvaccin te plaatsen. U dient zelf uw vaccin mee te nemen. U zal een afspraak kunnen plannen via de digitale wachtkamer.

CORONAVIRUS

Als gevolg van de richtlijnen van de overheid en de Orde der Artsen, moet u vanaf 4 mei een mondmasker dragen bij het betreden van de praktijk. U komt alleen of indien nodig met maximum 1 begeleider.

Om het aantal patiënten in de wachtzaal zo veel mogelijk te beperken, moeten we ons houden aan het vooropgestelde tijdschema. Gelieve dan ook met max 1 à 2 klachten te komen, en de consultatie goed voor te bereiden (vb. lijstje met medicatie die u nodig heeft).

Bij koorts, keelpijn, neusloop of andere luchtwegklachten: KOM NIET ZONDER VERWITTIGING NAAR DE PRAKTIJK, maar neem telefonisch contact op met uw huisarts.

Gelieve uw handen te wassen bij het binnenkomen van de praktijk.

Alvast bedankt voor uw medewerking!

Voor de meeste vragen vindt u een antwoord op volgende website:

https://www.info-coronavirus.be/nl/

TESTEN OP CORONA

Kan ik getest worden ?

Indien u symptomen heeft of indien u een hoog risico contact gehad heeft met iemand die positief heeft getest op het coronavirus, kan u getest worden.

Dit gebeurt NIET in de dokterspraktijken, maar zal plaatsvinden in de Noodpost Merchtem, Dendermondestraat 18 (recht over de sporthal). Hiervoor neemt u telefonisch contact op met uw huisarts. Deze zal uw klachten bevragen en u zo nodig een afspraak geven.

Meer info

Voor meer info rond het coronavirus, kan u ook terecht op de volgende webiste:

https://www.info-coronavirus.be/nl/

PATIENTENSTOP

Om een kwalitatieve zorg voor onze reeds ingeschreven patiënten te kunnen blijven garanderen en de wachttijden te beperken nemen wij tijdelijk geen nieuwe patiënten aan.

Welkom op de website van onze dokterspraktijk!

U vindt hier informatie over onze huisartsenpraktijk, hoe u een afspraak kan maken, waar u ons kan vinden, informatie over de wachtdiensten en andere interessante onderwerpen.

We zijn een dynamische groepspraktijk bestaande uit vijf huisartsen en één huisarts in opleiding, ondersteund door onze praktijkassistente.
Ook een diëtiste & bewegingscoach is op ons adres gevestigd.

Klik hier voor het laatste nieuws over onze praktijk.