Welkom

BELANGRIJKE MEDEDELINGEN VOOR ONZE PATIËNTEN

Dr. Julie Yap is in bevallingsverlof tem. dit najaar.

Dr. Heyvaert Goedele is voor onbepaalde tijd afwezig wegens ziekte. Wij wensen haar veel sterkte in deze moeilijke periode.

Dr. Bussche Julie zal ons team versterken vanaf 1 november 2021.

We zullen ons uiterste best doen onze praktijk deze zomer te organiseren zodat de continuïteit van de medische zorgen gegarandeerd blijft.  Alvast bedankt voor jullie begrip en wij wensen jullie een fijne en gezonde vakantie.

PATIENTENSTOP

Om een kwalitatieve zorg voor onze reeds ingeschreven patiënten te kunnen blijven garanderen en de wachttijden te beperken nemen wij tijdelijk geen nieuwe patiënten aan.

 

 

CORONAVIRUS

U kan terecht op de volgende link  www.triagepostmerchtem.be indien u vragen heeft over de volgende zaken:

  • het maken van een afspraak op de triagepost voor een COVID 19 PCR test.
  • het resultaat van uw COVID-test te raadplegen
  • een quarantaine attest

Als gevolg van de richtlijnen van de overheid en de Orde der Artsen, bent u verplicht een mondmasker te dragen bij het betreden van de praktijk. U komt alleen of indien nodig met maximum 1 begeleider.

Om het aantal patiënten in de wachtzaal zo veel mogelijk te beperken, moeten we ons houden aan het vooropgestelde tijdschema. Gelieve dan ook met max 1 à 2 klachten te komen, en de consultatie goed voor te bereiden (vb. lijstje met medicatie die u nodig heeft).

Bij koorts, kortademigheid, spierpijn, vermoeidheid, verlies van geur- en smaakzin, verstopte neus, keelpijn, diarree: KOM NIET ZONDER VERWITTIGING NAAR DE PRAKTIJK, maar neem telefonisch contact op met uw huisarts.

Gelieve uw handen te ontsmetten bij het binnenkomen van de praktijk.

Alvast bedankt voor uw medewerking!

TESTEN OP CORONA

Wanneer moet ik getest worden?

Dit gebeurt NIET in de dokterspraktijken, maar zal plaatsvinden in de Noodpost Merchtem, Dendermondestraat 18 (recht over de sporthal). Hiervoor neemt u telefonisch contact op met uw huisarts. Deze zal uw klachten bevragen en u zo nodig een afspraak geven.

Indien u een CTPC-code hebt ontvangen via contact-tracing, je huisarts of na terugkeer uit het buitenland, kan je een afspraak maken via de volgende link:

Afspraak maken op triagepost

RAADPLEGEN VAN UW TESTRESULTAAT

Als u een COVID-test hebt ondergaan, kan u uw resultaat raadplegen op de volgende link:

Raadplegen van mijn testresultaat

ALGEMENE INFO ROND HET CORONAVIRUS

Voor meer info rond het coronavirus, kan u ook terecht op de volgende website:

https://www.info-coronavirus.be/nl/

 

Welkom op de website van onze dokterspraktijk!

 

U vindt hier informatie over onze huisartsenpraktijk, hoe u een afspraak kan maken, waar u ons kan vinden, informatie over de wachtdiensten en andere interessante onderwerpen.

We zijn een dynamische groepspraktijk bestaande uit vijf huisartsen en één huisarts in opleiding, ondersteund door onze praktijkassistente.
Ook een diëtiste & bewegingscoach is op ons adres gevestigd.

Klik hier voor het laatste nieuws over onze praktijk.