Welkom in onze praktijk!

We zijn blij u te mogen ontvangen! Via van deze website is het mogelijk om online afspraken te maken en hopen wij u te kunnen informeren over onze werkwijze en alle nieuwigheden. 

 

Openingsuren secretariaat

maandag tem. vrijdag: 8u – 12u en 13u – 18u

(Tussen 12u – 13u zijn we bereikbaar voor medische urgenties.)

Bel indien er online geen afspraken meer vrij zijn en u wel sneller gezien moet worden!

Buiten de kantooruren: bel 1733  (huisarts van wacht)

Voor levensbedreigende problemen: bel 112

 

Huisartsen
Verpleegkundigen
Hulpverleners in de ELM

 

 

 

 

 

 

 

 

Raadplegingen

De meeste raadplegingen zijn op afspraak. Deze kunnen online en telefonisch gemaakt worden. Voor meer informatie per hulpverlener kan u op bovenstaande foto’s klikken. Wenst u meteen een overzicht te krijgen van alle te boeken afspraken dan kunt u klikken op de knop hieronder.

!!! BELANGRIJK: indien er online geen plaatsen meer vrij zijn, maar er is een probleem dat sneller opgelost moet worden, gelieve dan te bellen of ter plaatse te komen. Onze secretariaat helpt u dan met plezier verder.

 

CONSULTATIE

DAGRAADPLEGING

(max. 1 kort probleem)

ENKEL BLOEDAFNAME ANDERE MEDISCHE VERRICHTINGEN
Gelieve het aantal klachten per consultatie te beperken. Maak één consultatie per persoon. Uw arts wil elke klacht correct en adequaat behandelen. Enkel zo kunnen wij de timing van de agenda aanhouden en de wachttijden beperken. Zijn alle consultaties ingenomen en hebt u een probleem dat best deze week nog behandeld wordt, dan kan u een dagraadpleging inplannen. Vb. u bent net ziek geworden, er moet iets administratief in orde gebracht worden, er moet een resultaat besproken worden.

Bloedafnames kunnen door verschillende hulpverleners (huisartsen en verpleegkundigen uitgevoerd worden). 

Doet u de bloedafname bij de verpleegster, dan moet u steeds een labo aanvraag meenemen, anders kan de bloedafname niet doorgaan. 

Hebt u geen labo aanvraag, dan maakt u best eerste een consultatie of dagraadpleging bij de huisarts. 

Er kunnen afspraken gemaakt worden voor specifieke medische actes:

  • vaccinaties
  • I.M. en S.C.  inspuitingen
  • draadjes/haakjes verwijderen
  • wondzorg
  • EKG
  • Spirometrie
  • Oorprop verwijderen
  • Aderlating

 

 

Huisbezoeken

Huisbezoeken zijn enkel voorbehouden voor mensen die helemaal niet tot de praktijk kunnen komen (vb. bedlegerige mensen, mensen die verlamd zijn, mensen die stervende zijn). Kunt u zich verplaatsen, gelieve dan op raadpleging te komen zodat we minder tijd verliezen aan het onderweg zijn en zoveel mogelijk mensen kunnen helpen. Huisbezoeken zijn steeds op afspraak en kunnen enkel telefonische geboekt worden. 

!!! BELANGRIJK voor dringende huisbezoeken: BEL VOOR 10u (als dat mogelijk is). Op deze wijze kunnen wij ons het vlots organiseren en is de kans dat we op huisbezoek kunnen komen op de dag zelf het grootst.