Telefoongesprekken verstoren de consultatie. Probeer deze zoveel mogelijk te beperken.    Bespreek je vragen en problemen zoveel mogelijk tijdens de raadpleging.                            Voor problemen die niet kunnen wachten tot de volgende dag mag u bellen indien er geen afspraak meer beschikbaar is.

Breng uw eID kaart mee, voor kinderen liefst de kid-ID of de ISI+ kaart.

Voorschriften en andere documenten worden enkel afgeleverd tijdens de raadpleging.   Er worden voldoende voorschriften meegegeven tot aan het volgende consult. De richtlijn van de “Orde Der Artsen” bepaalt dat we geen voorschriften mogen klaarleggen.

Voorschriften.

Voorschriften zijn vanaf heden papierloos, je kan de voorgeschreven medicatie met je ID kaart afhalen bij de apotheek.

Er worden geen digitale voorschriften verstrekt via de telefoon of via mail.  Voorschriften worden enkel gemaakt tijdens de consultatie en dat tot de volgende consultatie.

Voor een nieuw op te starten geneesmiddel komt u uiteraard altijd op raadpleging.
Voor verlenging van chronische medicatie zal de arts tijdens de raadpleging voldoende voorschriften meegeven tot aan de volgende geplande controle/raadpleging. De tijd tot de volgende controle wordt in overleg bepaald.

Kijk dus goed na voor je op consultatie komt voor welke medicatie je eventueel een verlenging nodig hebt!  Breng zo nodig ook in te vullen terugbetaling toelatingen, attesten of aangifteformulieren mee.

 

Bedankt voor ieders medewerking!