afspraak maken via internet

U kunt ook een afspraak maken via het internet door op deze link te klikken.

In deze elektronische agenda kunt u kiezen wanneer u op raadpleging komt en bij wie. Klik op een vrij veld (= groen gekleurd) om uw gegevens in te vullen. Meer is er niet nodig… Als u uw e-mail adres opgeeft zal nadien een bevestiging gezonden worden. In dit bericht vindt u een login en paswoord terug om uw afspraak te beheren (wijzigen, verwijderen). Wanneer u met deze gegevens bent ingelogd kan u uw afspraak terugvinden.

Enkele tips bij het boeken van een afspraak via deze agenda:

  1. U dient geen login en paswoord te hebben om hier een afspraak te boeken. Het veld login en afspraak aan de linkerzijde van het scherm dient enkel voor het beheren van reeds gemaakte afspraken.
  2. De agendarooster linksboven biedt de mogelijkheid om naar de datum van de gewenste afspraak te gaan. Indien de rooster volledig rood is, is er voor de datum waarop u zich bevindt geen afspraak meer vrij. Gelieve met de kalenderfuncties te zoeken naar een geschikt moment waarop wel nog afspraken vrij zijn (deze zijn aangeduid in het groen of oranje).
  3. Als u een geschikt vrij tijdvak gevonden heeft, klikt u erop in het agenda-overzicht en boekt u de afspraak.
  4. Maak een afspraak voor elke persoon apart: komt u met 2 personen, maak dan 2 afzonderlijke afspraken na elkaar.
  5. Een raadpleging duurt gemiddeld 15 minuten, wat volstaat voor de verzorging van één klacht, het opmaken van voorschriften en administratie; indien er meer tijd nodig is kunt u 2 tijdslotjes na elkaar blokkeren. Dit is nodig voor het behandelen van meerdere klachten, een diepgaand gesprek of het uitvoeren van bijzondere onderzoeken zoals EKG, spirometrie, preventief onderzoek, sportkeuring, …

Als u bent ingelogd met de juiste gegevens die u via email ontvangt, kan u de gemaakte afspraak aanpassen, ze verplaatsen en/of verwijderen. Afspraken kunnen echter slechts aangepast worden tot 4 uren voor de geplande afspraak plaats vindt. Daarna kan u enkel nog telefonisch uw afspraak beheren via het telefoonnummer 03 665 06 00.

Deze agenda staat enkel ter beschikking van onze patiënten. Wij ontvangen geen artsenbezoekers tijdens de raadplegingen.