FOTO

 

Solo-praktijk, geaccrediteerd en geconventioneerd

Aangenomen arts voor defensie & politie

Visie

Een huisarts behandelt patiënten van alle leeftijden, van zuigeling tot oudere. Een huisarts is als het ware een echte ‘familie-arts’. Hierdoor kan de huisarts zijn patiënten op een brede manier bekijken: zowel medische, maar ook andere factoren worden in rekening gebracht (familiale situatie, werksituatie, persoonlijke beleving). Op deze manier trachten we u een persoonlijke en wetenschappelijke onderbouwde zorg te bieden.

In de moderne geneeskunde is multidisciplinaire zorg geen hol begrip meer. Samen met andere gezondheidswerkers (verpleging, kinesisten, diëtisten, specialisten,…) wordt er getracht door via een nauwe samenwerking tot de best mogelijke zorg te komen. Als huisartsen hebben we hierin een coördinerende rol.

Raadpleging:altijd op afspraak

volledig op afspraak zodat de social distancy in de wachtzaal kan gerespecteerd worden.

Kom op raadpleging als het enigszins kan.

Het werken in de consultatieruimte zelf heeft zowel voor de huisarts als voor U het meeste voordeel : het dossier is bij de hand en het onderzoek gebeurt in goede omstandigheden: op een onderzoekstafel, bij ideale belichting en met alle noodzakelijke apparatuur bij de hand.
Gelieve steeds uw identiteitskaart klaar te houden bij het begin van de consultatie. Vergeet ook niet om klevertjes van de mutualiteit mee te brengen wanneer u vermoedt dat er mogelijks bloed zal worden getrokken.

 

       1.Afspraken kan u alle weekdagen maken, bij voorkeur tijdens de spreekuren.

                                 TEL 055/42.26.57

     2.  Komt U met meer dan één persoon, vraag dan ook meerdere afspraken.

     3.Voorziet U een langer gesprek voor een ernstige problematiek, een speciale ingreep of een gynaecologisch onderzoek, vermeld dit dan bij 

              aanvraag, zodat we met de tijdsduur rekening  kunnen houden.

     4.Spoedgevallen kunnen tussendoor opgevangen worden, bij voorkeur na telefonische melding.

     5.Buiten de RAADPLEGINGSUREN (08:00u-12u00 en 18u00-20u00) wordt het telefoonnummer doorgeschakeld naar mijn GSM.

                Tijdens deze  momenten worden GEEN afspraken  vastgelegd. De telefoonlijn dient dan enkel gebruikt te worden voor medische urgenties!

 

Huisbezoeken zijn voor minder mobiele of zwaar zieke patiënten. 

 

Nog een tip met betrekking tot patiëntenbezoek aan huis

Negen op tien keer is het mogelijk én verantwoord dat de patiënt toch naar de arts toe gaat ! In sommige andere landen gebeuren huisbezoeken slechts uitzonderlijk ! In de toekomst zullen er steeds minder huisartsen zijn, waardoor minder tijd vrij is voor verplaatsing naar de patiënt toe…Visie van de praktijk