Nieuwe patiënt

Omwille van grote drukte hanteren we voor voorlopig onbepaalde duur een patiëntenstop. Deze maatregel werd genomen om de kwaliteit van zorgen te kunnen blijven waarborgen binnen onze praktijk. Indien u geen vaste huisarts hebt in Mortsel EN u bent woonachtig binnen onderstaand gebied, kan u zich aanmelden voor de wachtlijst per e-mail. Per uitgeschreven patiënt raadplegen wij onze wachtlijst in volgorde van aanmelding. 

Woont u buiten dit gebied of heeft u reeds een huisarts in Mortsel? Dan kan u zich niet aanmelden voor de wachtlijst en raden wij u aan een huisarts dichter bij uw woonst te zoeken. Op deze manier hopen wij het groeiende huisartsentekort in Mortsel te kunnen blijven opvangen. Alsook sluit dit aan bij onze visie waarbij we ons willen profileren als een wijkpraktijk (zie missie & visie).

Patiënten die buiten deze zone wonen en reeds een Globaal Medisch Dossier hebben in onze praktijk kunnen voorlopig nog verder beroep op ons blijven doen. Wel moedigen we sterk aan om een huisarts dichter bij huis te zoeken. Dit sluit aan bij onze visie waarbij we ons willen profileren als een wijkpraktijk.