Wie is wie

Dr. Femke Delporte
Ik ben geconventioneerd huisarts en studeerde in 2013 af aan de Universiteit Antwerpen om vervolgens in 2015 mijn specialisatie als huisarts te behalen.
Ik heb een bijzondere interesse in pediatrie waardoor ik een tijdje als preventiearts bij Kind en Gezin (2017-2019) werkte.
Naast de praktijk ben ik ook werkzaam in PVT (pyschiatrisch verzorgingstehuis) De Waesdonck in Mortsel. 

 

 

Dr. Jasmin Peeters
Ik ben afgestudeerd als huisarts in 2013. In 2021 heb ik een vervanging gedaan in deze praktijk. Ik voelde me hier thuis door de zorgvuldige, warme zorg en fijne patiënten. Sinds 2022 is huisartsenpraktijk Steenakker m’n vaste uitvalsbasis.
Tijdens mijn studies volgde ik een extra opleiding gezinspedagogiek en ontwikkelingspsychologie. Ik denk dan ook graag mee na over ontwikkelingsvragen bij kinderen en jongeren. Op donderdagavond vind je me bij Kind en Gezin in Mortsel, ik werk er als consultatiearts voor de baby’s en peuters. 
Denk je erover om te stoppen met roken? Kom er eens over praten, ik help je graag op weg met een rookstopbegeleiding.
Binnen de opleiding Huisartsgeneeskunde werk ik als stage-coördinator. Ik mag er lesgeven en intervisies organiseren aan toekomstige huisartsen in opleiding.

 

Dr. Eline Van Tilburgh
In 2015 studeerde ik af als huisarts. Vanuit mijn interesse in sport volgde ik een opleiding sportgeneeskunde. In 2018 startte ik mee Huisartsenpraktijk Steenakker op, een groepspraktijk waar voor ons belangrijke zaken binnen huisartsgeneeskunde voortdurend dynamisch vorm krijgen.
Om tot deze plek te komen heb ik verschillende tussenstops gemaakt. Ik werkte in Medisch Centrum Kaai 142 in de haven van Antwerpen. Acute verwondingen, havenongevallen, maar ook sportletsels stonden er op de agenda. Ik kreeg de kans om in verschillende praktijken vervangingen te doen, netwerken uit te bouwen, chronische opvolging te doen. Het vergrootte alleen maar mijn interesse voor huisartsgeneeskunde en voor ‘levensloopgeneeskunde’.
Als opleider van een HAIO kan ik de bevlogenheid die ik voor mijn vak voel, doorgeven aan een nieuwe generatie artsen.

 

Dr. Evi Noppe (Huisarts in opleiding)
In juni 2023 behaalde ik mijn masterdiploma in de Geneeskunde aan de Universiteit van Antwerpen. U zag mij mogelijks al in deze praktijk toen ik er een maand stage liep.
Wat mij zo aantrekt tot de huisartsgeneeskunde is niet alleen de brede variëteit aan ziektebeelden, de uitdagingen die hiermee gepaard gaan maar ook de nauwe interactie met de patiënt. Iedere woensdag scherp ik mijn vaardigheden binnen de pediatrie aan als preventiearts bij Kind en Gezin.

Een HAIO is een afgestudeerde arts die een bijkomende opleiding tot huisarts volgt. U mag gerust een afspraak bij onze HAIO inplannen. HAIO’s doen zelfstandig consultatie, maar er is steeds een ervaren arts aanwezig of bereikbaar. We voorzien voor onze huisarts in opleiding tijd voor overleg, bijscholing en evaluatie.

 

Stefanie Dominguez: vroedvrouw en verpleegkundige

Komt u voor de allereerste keer naar onze praktijk? Dan zal onze verpleegkundige een eerste gesprek met u doen en uw dossier helemaal in orde maken.
Voor heel wat zorgen kan u bij haar terecht: bloedname, vaccinatie, uitstrijkjes, verwijderen van oorstoppen, behandelen van wratten en wondzorg. Stefanie heeft gewerkt op de dienst neonatologie, dus ook voor de vaccinatie van baby’s of kinderen kan je bij haar terecht.  Daarnaast volgt zij ook samen met de artsen onze patiënten met suikerziekte op.Ten slotte zorgt ze voor een zorgvuldig preventief plan voor al onze patiënten.
Je kan bij Stefanie ook terecht voor advies voor, tijdens en na je bevalling. Zwangere vrouwen kunnen bij haar een afspraak maken voor de suikertest, de NIPT test en de vaccinatie tegen kinkhoest.
Iedere dinsdagnamiddag en woensdagochtend is ze aanwezig in de praktijk. De consultaties gebeuren steeds in supervisie van één van de artsen.