Welkom

Welkom bij Huisartsenpraktijk Steenakker. 

Nieuws

1/ ZEER BELANGRIJK: COVID-19 CIRCULEERT NOG STEEDS.
MAAK AUB GEEN AFSPRAAK INDIEN U KLACHTEN HEEFT ZOALS: HOESTEN, KORTADEMIGHEID, REUKSTOORNIS, KEELPIJN, GRIEPAAL GEVOEL, KOORTS OF DIARREE. DIT IN BELANG VAN DE GEZONDHEID VAN DE DOKTERS (EN ONZE GEZINNEN) EN DE ANDERE PATIENTEN. GELIEVE ONS EERST TELEFONISCH TE CONTACTEREN (bij voorkeur tussen 8u-11u). GA IN TUSSENTIJD NIET BUITEN!

2/ Moet u en coronatest laten uitvoeren (i.k.v. een internationale reis)? Moet u of een huisgenoot in quarantaine? U heeft een vraag over de vaccinatiestrategie? Alle praktische informatie kan u vinden op onze coronavirus pagina. 

3/ Voortaan is er iedere woensdagochtend tussen 8u30-10u00 een verpleegkundige aanwezig in de praktijk waar u terecht kan na afspraak voor een bloedafname. Bloedafnames kunnen enkel gebeuren in overleg met één van de artsen na een consultatie of voorbereidend op een consultatie. Breng steeds uw aanvraagformulier mee!

Afwezigheden

Dr. Eline Braet is met moederschapsrust van 22 maart 2021 t.e.m. 4 juli 2021. Zij wordt in deze periode vervangen door dr. Magali Aerts.

Bereikbaarheid

U kan ons bereiken op volgend adres:

Liersesteenweg 151
2640       Mortsel

Wij zijn makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Er is een bus- en tramhalte van De Lijn op 280m. Stop “Mortsel Kerkstraat” met tram 15 of bus 90/140/141.