Welkom

Welkom bij Huisartsenpraktijk Steenakker. 

Nieuws

Komt u voor de eerste keer naar onze praktijk? Lees dan eerst even de informatie in rubriek ‘nieuwe patiënt’.

Tijdens de ziekte-afwezigheid van dr. Jan Van Campen voorziet onze praktijk opvang voor zijn patiënten woonachtig in MORTSEL. Voor een vlotte praktijkwerking willen we vriendelijk vragen aan  patiënten woonachtig in andere gemeentes beroep te doen op vervangende huisartsenpraktijk uit eigen regio. ‘Vervanging dr. Van Campen

Onze praktijk groeit waardoor wij merken dat er nood is aan meer consultatiemomenten. Daarom dat wij weldra ons team uitbreiden met een derde huisarts. In afwachting van een vaste derde huisarts zullen wij in tussentijd werken met tijdelijke versterkende huisartsen. Wij verwelkomen van 4 november 2019 t.e.m. 31 januari 2020 dr. Katleen Verheyen. Dank voor uw begrip.

Afwezigheden

Dr. Femke Delporte is met zwangerschapsrust van 20 januari 2020 t/m 30 april 2020. Zij zal in deze periode vervangen worden door dr. Jasmin Peeters. 

Bereikbaarheid

U kan ons bereiken op volgend adres:

Liersesteenweg 151
2640       Mortsel

Wij zijn makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Er is een bus- en tramhalte van De Lijn op 280m. Stop “Mortsel Kerkstraat” met tram 15 of bus 90/140/141.