Welkom

Welkom bij Huisartsenpraktijk Steenakker. 

Nieuws

1/ MAAK GEEN AFSPRAAK INDIEN U KLACHTEN HEEFT VAN DE BOVENSTE LUCHTWEGEN  (hoesten, kortademigheid, reukstoornis, keelpijn, griepaal gevoel), KOORTS OF DIARREE. DIT IN BELANG VAN DE GEZONDHEID VAN DE DOKTERS EN ANDERE PATIENTEN. GELIEVE ONS EERST TELEFONISCH TE CONTACTEREN (bij voorkeur tussen 8u-11u). GA IN TUSSENTIJD NIET BUITEN.

2/ Moet u en coronatest laten uitvoeren? Moet u of een huisgenoot in isolatie? Alle praktische informatie kan u vinden op onze coronavirus pagina. 

3/ Ben je zwanger, heb je een chronische ziekte, bent u 50+, …? Denk dan tijdig aan uw griepvaccinatieDit jaar organiseren we verschillende griepvaccinatiemomenten na afspraak. Deze momenten zijn UITSLUITEND bedoeld voor het plaatsen van een griepvaccin (selecteer bij het online afsprakensysteem ‘afspraak ENKEL griepvaccinatie’).

4/ Voortaan is er iedere woensdagochtend tussen 8u30-10u00 een verpleegkundige aanwezig in de praktijk waar u terecht kan na afspraak voor een bloedafname. Bloedafnames kunnen enkel gebeuren in overleg met één van de artsen na een consultatie of voorbereidend op een consultatie. Breng steeds uw aanvraagformulier of code mee!

Nieuwe collega

Sinds 15 juni 2020 heeft dr. Eline Braet onze praktijk als derde vaste huisarts vervoegd.

Afwezigheden

Dr. Van Tilburgh is afwezig van 2 t.e.m. 4 november 2020.
Dr. Braet is afwezig op 5 en 6 november 2020.

Bereikbaarheid

U kan ons bereiken op volgend adres:

Liersesteenweg 151
2640       Mortsel

Wij zijn makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Er is een bus- en tramhalte van De Lijn op 280m. Stop “Mortsel Kerkstraat” met tram 15 of bus 90/140/141.