Welkom

Coronavirus

Belangrijk!

Gelieve nog steeds een mondmasker te dragen in de praktijk.

Om de telefonische overlast te beperkten, gelieve enkel te bellen als u een afspraak wenst of een dringende vraag heeft.

Positief getest? Stuur een mail naar info@gpmarktplein.be met datum positief testresultaat en – indien klachten – start symptomen. Noteer ook een telefoonnummer waarop u bereikbaar bent. Uw mail zal binnen de 24u behandeld worden.

Andere vragen? Stuur een mail naar info@gpmarktplein.be. Uw vraag wordt beantwoord volgens urgentie.

Alle info over testen: https://mijncoronatest.be/

Algemene infohttps://www.info-coronavirus.be/nl/


Heeft u een dringend probleem, vermoeden van een ernstig probleem of twijfel je? Neem dan zeker en vast telefonisch contact op zodat we kunnen bekijken hoe we jou zo goed mogelijk kunnen verder helpen.


Heeft u enkel voorschriften nodig? Gelieve een mail te sturen naar info@gpmarktplein.be met de namen van de medicamenten die u nodig heeft en een telefoonnummer waarop u bereikbaar bent. U wordt dan gecontacteerd.


Bloedonderzoek: Elke woensdag van 8:00u tot 10:00u kan je in onze praktijk terecht voor een bloedafname bij de verpleegkundige (Ann De Ridder). Maak hiervoor telefonisch een afspraak. Je hebt steeds een verwijzing nodig van de arts die u tijdens een (telefonische) raadpleging kan verkrijgen. De bespreking van de resultaten gebeurt nadien (telefonisch) met de desbetreffende arts.


Van 1 oktober 2021 t.e.m. 30 september 2022 werkt Dr. Rosanne Verbruggen mee als HAIO (Huisarts in opleiding) in onze praktijk.


Een afspraak maken? Klik hier.


‘Helena’ is een patiëntenplatform waarop we documenten kunnen doorsturen. Klik hier voor meer info over ‘HELENA’.


Om de zorg te kunnen blijven waarborgen voor alle onze patiënten geldt nog steeds een patiëntenstop. Wie een huisarts zoekt in Kapelle o/d Bos verwijzen we graag door naar de huisartsenpraktijken waar geen patiëntenstop van toepassing is.


Bericht aan de vertegenwoordigers : Vanaf januari 2019 kunnen medische vertegenwoordigers geen afspraken meer maken in onze agenda.