Welkom

Covid-19 Booster vaccinatie ’23/’24

Vaccinatiemomenten

Dinsdag 26 september – 13u tot 16u

Woensdag 18 oktober – 16u tot 19u

Zonder afspraak

Vaccin is voorhanden in de praktijk en is kosteloos

Meer info: https://websites.mijndokter.be/gpmarktplein/covid-19/


Aanvraag voorschriften : 

Deze staan binnen twee werkdagen klaar zodat u de medicatie kan afhalen.Indien een controle raadpleging nodig is, wordt u hiervan op de hoogte gebracht.

Aandachtspunten betreffende voorschriftaanvragen

–          Voorschriften voor verslavende medicatie zoals slaap- en kalmeermiddelen dienen steeds tijdens een raadpleging geschreven te worden.

–          Voorschriften voor andere chronische medicatie worden in de regel tijdens een driemaandelijkse raadpleging geschreven tenzij anders besproken met je huisarts.

–          Denk er ook tijdens een raadpleging aan om voldoende voorschriften te vragen voor al uw medicatie zodat je toekomt tot een volgende controle.


Van 1 oktober 2022 t.e.m. 30 september 2023 werken Dr. Eline Journée en Dr. Jolien De Braekeleer mee als HAIO (Huisarts in opleiding) in onze praktijk.


Corona-virus:

U bent vrij om al dan niet een mondmasker te dragen. Bij luchtweginfecties vragen wij u alsnog om er eentje te dragen. Dank voor het begrip.


Heeft u een dringend probleem, vermoeden van een ernstig probleem of twijfel je? Neem dan zeker en vast telefonisch contact op zodat we kunnen bekijken hoe we jou zo goed mogelijk kunnen verder helpen.


Bloedonderzoek: Elke woensdag van 8:00u tot 10:00u kan je in onze praktijk terecht voor een bloedafname bij de verpleegkundige (Ann De Ridder). Maak hiervoor telefonisch een afspraak. Je hebt steeds een verwijzing nodig van de arts die u tijdens een (telefonische) raadpleging kan verkrijgen. De bespreking van de resultaten gebeurt nadien (telefonisch) met de desbetreffende arts.


Een afspraak maken? Klik hier.


‘Helena’ is een patiëntenplatform waarop we documenten kunnen doorsturen. Klik hier voor meer info over ‘HELENA’.


Om de zorg te kunnen blijven waarborgen voor alle onze patiënten geldt nog steeds een patiëntenstop. Wie een huisarts zoekt in Kapelle o/d Bos verwijzen we graag door naar de huisartsenpraktijken waar geen patiëntenstop van toepassing is.


Bericht aan de vertegenwoordigers : Vanaf januari 2019 kunnen medische vertegenwoordigers geen afspraken meer maken in onze agenda.