Welkom

Hoogrisicocontact?  Wacht op een code van de contacttracing!

Bij vragen over code of quarantaine-attest: contacteer contacttracing op 02/214 19 19

Lichte klachten, geen behoefte aan doktersconsult?  Vraag zelf een code aan voor een test in een testcentrum: https://sat.info-coronavirus.be/nl/formulier/sat

Ernstigere klachten? contacteer de huisarts op 015/71 22 50

Algemene info: https://www.info-coronavirus.be/nl/


Let op! Wij doen geen PCR-testen om naar het buitenland te vertrekken EN testen geen HRC- contacten. Voor meer info, klik hier.  


Van 1 oktober 2021 t.e.m. 30 september 2022 werkt Dr. Rosanne Verbruggen mee als HAIO (Huisarts in opleiding) in onze praktijk.


Hieronder enkele aanbevelingen om te volgen vooraleer men een afspraak wil maken:

 1. Is uw antwoord ‘ja’ op één van de volgende vragen, maak dan GEEN online afspraak, maar neem telefonisch contact op.
 • Hebt u koorts?
 • Hebt u een hoest? Of hoest u anders dan het gebruikelijke?
 • Bent u kortademig?
 • Hebt u meer last van slijm?
 • Hebt u een pijnlijk gevoel in de spieren? Stijfheid?
 • Hebt u last van neusloop? Een verstopte neus? Niezen?
 • Ruikt u minder goed?
 • Hebt u last van smaakverlies?
 • Heeft u diarree?
 • Hebt u klachten van misselijkheid of braken?
 • Bent u recent in contact geweest met een COVID-19 positieve patiënt of is een gezinslid COVID-19 positief? Of heeft een gezinslid koorts of andere tekenen van COVID-19?
 1. Indien u enkel en alleen voorschriften nodig heeft en verder geen klachten hebt, gelieve hiervoor telefonisch contact op te nemen en geen consultatie te boeken

Hebt u een dringend probleem, vermoeden van een ernstig probleem of twijfel je? Neem dan zeker en vast telefonisch contact op zodat we kunnen bekijken hoe we jou zo goed mogelijk kunnen verder helpen.

Bloedonderzoek: Elke woensdag van 8:00u tot 10:00u kan je in onze praktijk voortaan terecht voor een bloedafname. Maak hiervoor telefonisch een afspraak. Je hebt steeds een verwijzing nodig van de arts die u tijdens een (telefonische) raadpleging kan verkrijgen. De bespreking van de resultaten gebeurt nadien (telefonisch) met de desbetreffende arts.

We danken jullie hartelijk om al maanden begripvol om te gaan met steeds wisselende maatregelen!


Een afspraak maken? Klik hier.


Het is volgens de GDPR-wetgeving verboden om laboresultaten via e-mail te versturen naar de patiënt. Om die reden vragen wij onze patiënten om zich, indien mogelijk, aan te melden op het elektronisch platform ‘HELENA’ zodoende dat er geen medische info verloren gaat en zo veilig bij de juiste persoon terechtkomt. Wanneer u hier geen mogelijkheid toe hebt, kan u uiteraard nog steeds uw resultaten telefonisch opvragen, dit telkens van 9u tot 12u. Praktijkassistente Kim zal u dan, na overleg met de arts, verder helpen.

Klik hier voor meer info omtrent ‘HELENA’.


Om de zorg te kunnen blijven waarborgen voor alle onze patiënten geldt nog steeds een patiëntenstop. Wie een huisarts zoekt in Kapelle o/d Bos verwijzen we graag door naar de huisartsenpraktijken waar geen patiëntenstop van toepassing is.


Bericht aan de vertegenwoordigers :

Vanaf januari 2019 kunnen medische vertegenwoordigers geen afspraken meer maken in onze agenda.