Welkom

Een afspraak maken? Klik hier.

Elke ochtend worden een heel aantal “dagafspraken” open gesteld. Deze afspraken zijn bedoeld voor patiënten met acute ziekten.
Blijken toch alle afspraken volzet te zijn en is het nodig om dezelfde dag nog op raadpleging te komen, gelieve dan telefonisch contact op te nemen.


Van 1 oktober 2018 tot 31 maart 2020 is dr. Anne Claessen onze nieuwe HAIO.

_______________________________________________________________________________________________________________________

Het is door de Orde der Artsen verboden om laboresultaten via e-mail te versturen naar de patiënt. Om die reden vragen wij onze patiënten om resultaten telefonisch op te vragen, en niet via e-mail. Dit kan telkens tussen 9u en 12u. Praktijkassistente Lut zal u dan, na overleg met de arts, verder helpen.

Om een goede dienstverlening aan onze huidige patiënten te kunnen garanderen, geldt er sinds 1 juni 2015 een patiëntenstop. Dank voor uw begrip.


Bericht aan de vertegenwoordigers :

Wij voorzien geen online afspraken meer voor vertegenwoordigers. Zij kunnen wel contact opnemen met onze praktijkassistente wanneer zij graag meer informatie komen geven over een bepaald product. Nadien wordt beslist over de verdere planning hiervan. Vertegenwoordigers kunnen telefonisch (015/71.22.50) of per e-mail contact opnemen (info@gpmarktplein.be)

_______________________________________________________________________________________________________________________

Maandag 24/12 en 31/12  is de praktijk gesloten. Voor dringende gevallen kan u terecht bij de huisartsenwachtpost op het nummer 03/886.16.16. Vanaf woensdag 26/12/18 en 2/1/19 8u zijn wij terug telefonisch bereikbaar.