Welkom

 

Van 1 oktober 2022 t.e.m. 30 september 2023 werken Dr. Eline Journée en Dr. Jolien De Braekeleer mee als HAIO (Huisarts in opleiding) in onze praktijk.


Corona-virus:

Gelieve nog steeds een mondmasker te dragen in de praktijk.


Heeft u een dringend probleem, vermoeden van een ernstig probleem of twijfel je? Neem dan zeker en vast telefonisch contact op zodat we kunnen bekijken hoe we jou zo goed mogelijk kunnen verder helpen.


Bloedonderzoek: Elke woensdag van 8:00u tot 10:00u kan je in onze praktijk terecht voor een bloedafname bij de verpleegkundige (Ann De Ridder). Maak hiervoor telefonisch een afspraak. Je hebt steeds een verwijzing nodig van de arts die u tijdens een (telefonische) raadpleging kan verkrijgen. De bespreking van de resultaten gebeurt nadien (telefonisch) met de desbetreffende arts.


Een afspraak maken? Klik hier.


‘Helena’ is een patiëntenplatform waarop we documenten kunnen doorsturen. Klik hier voor meer info over ‘HELENA’.


Om de zorg te kunnen blijven waarborgen voor alle onze patiënten geldt nog steeds een patiëntenstop. Wie een huisarts zoekt in Kapelle o/d Bos verwijzen we graag door naar de huisartsenpraktijken waar geen patiëntenstop van toepassing is.


Bericht aan de vertegenwoordigers : Vanaf januari 2019 kunnen medische vertegenwoordigers geen afspraken meer maken in onze agenda.