Consultaties en huisbezoek

button_afspraakConsultaties
Een afspraak maken kan via de online afsprakenagenda of telefonisch op het nummer 03/605 27 05. Telefoneer bij voorkeur tussen 8.00u en 10.00u.

Informatie over het telefonisch keuzemenu en secretariaat: zie TELEFOON en SECRETARIAAT

Huisbezoeken
Deze zijn voor patiënten die door gezondheidsproblemen of verplaatsingsmoeilijkheden niet zelf naar de praktijk kunnen komen. Huisbezoeken kunnen enkel telefonisch worden aangevraagd, vanaf 8.00u tot 10.00u. Er kan geen exact tijdstip voor een huisbezoek afgesproken worden, en indien aangevraagd na 10.00u, is het mogelijk dat het wordt verschoven naar de volgende dag.

Vermeld bij uw aanvraag steeds: naam en voornaam van de patiënt, volledig adres en telefoonnummer, bondige reden van de aanvraag.

Spoedgeval
Bij een spoedgeval mag u natuurlijk altijd telefoneren op 036052705, indien keuzemenu: toets 3.

Blijf kalm, geef duidelijk het volledige adres door, meld kort wat er aan de hand is en waarom deze oproep zo dringend is.

Patiëntenstop
Om voldoende tijd en aandacht aan elk contact te kunnen blijven geven, heb ik een patiëntenstop. D.w.z. dat er geen nieuwe patiënten worden ingeschreven. Een uitzondering wordt gemaakt voor personen die onder hetzelfde dak leven met iemand die reeds patiënt is.