Home

button_afspraak

 

 

 

UITLEG OVER BELMOMENTEN:

1. Belmoment voor korte vraag en Telefonisch spreekhalfuurtje

’s morgens van 8.00u tot 8.15u en ’s middags van 13.00u tot 13.30u

Deze belmomenten wil ik zoveel mogelijk voorbehouden voor patiënten die niet digitaal actief zijn, en niet de online-agenda gebruiken, dus mij enkel via telefoon kunnen bereiken.

2. AANVRAAG TELEFONISCH ADVIES (blauwe vakjes).
Voor patiënten die wel digitaal actief zijn en de online-agenda kunnen gebruiken.

U kan in de online-agenda een Aanvraag voor telefonisch advies inboeken waarbij u kort ingeeft wat uw vraag is. Met voorrang voor de meest dringende vragen zal ik u opbellen op het opgegeven telefoonnummer.

Aanvraag telefonisch advies in tijdvak 8.15u tot 8.25u: Deze momenten zijn ideaal om ingenomen te worden door patiënten die advies nodig hebben ivm een infectie (covid, buikgriep,…), of een andere, eerder dringende vraag. Ik zal u opbellen tussen 8.00u en 11.00u. Ofwel kan ik u telefonisch voorthelpen, ofwel oordeel ik dat u best onderzocht wordt, en geef ik u een afspraak voor een fysieke consultatie.

Aanvraag telefonisch advies in tijdvak 13.30-14.00u: deze momenten kunnen geboekt worden om een bespreking aan te vragen van de resultaten van een onderzoek, een vraag voor kort advies, diversen….
Omdat ik reeds weet wie u bent en wat uw vraag is, kan ik uw dossier erbij nemen, u opbellen tussen 13.30u en 14.30u en kan ik u efficiënt te woord staan.

 

Duke Cornelissens, huisarts