Nieuws

04/03/2024

Aankondiging Dr.Mechelaere 
Geachte patiënt,

Omwille van familiale redenen verhuis ik in maart terug dichter naar mijn geboortestreek, richting Brugge. Mijn vrouw en ik kunnen zo meer steun genieten bij het opvoeden van ons dochtertje.
Dit betekent dat ik vanaf 18 maart Artsenhuis te Wynckele moet verlaten en ik mijn carrière verderzet in Oostkamp.

Ik wil graag dr. Stijn Delputte, dr. Jeroen Brandt en Stefanie Vandecasteele bedanken voor de zeer fijne samenwerking.
Graag wil ik ook u bedanken voor het vertrouwen en de aangename contacten. De goede zorgen zullen door dr. Stijn, dr. Jeroen en Stefanie overgenomen en verdergezet worden.

 

Met vriendelijke groeten,
Dr. Egmont Mechelaere

 

29/09/2023

Aankondiging nieuwe HAIO
De stageperiode van Dr.Thomas Jongbloet is afgelopen, we willen hem van harte bedanken voor de fijne samenwerking en wensen hem veel succes in zijn toekomstige carrière.
Vanaf 02/10/2023 tot 30/09/2024 verwelkomen we Dr.Jeroen Brandt (HAIO). Hij zal u ook met persoonlijke zorg, raad en daad bijstaan.

28/09/2022

Aankondiging nieuwe collega en nieuwe HAIO
 
De stageperiode van Dr.Fran Verhulle is afgelopen, we willen haar van harte bedanken voor de fijne samenwerking en wensen haar veel succes in haar toekomstige carrière.
Vanaf 01/10/2022 tot 30/09/2023 verwelkomen we Dr.Thomas Jongbloet (HAIO). Hij zal u ook met persoonlijke zorg, raad en daad bijstaan.
 
Vanaf december 2022 komt er ook dr. Egmont Mechelaere erbij, als nieuwe vaste collega.
 
Dr. Mechelaere Egmont studeerde af als arts met onderscheiding in 2019 en als huisarts met grote onderscheiding in 2022 aan de Universiteit Gent. Tijdens zijn driejarige opleiding tot huisarts deed hij ervaring op in Harelbeke en in Deinze. Tijdens zijn opleiding werkte hij ook een half jaar op de spoedgevallendienst van het ASZ in Aalst. Naast het gevarieerde huisartsenwerk is hij eveneens werkzaam bij Kind & Gezin. Hij heeft een bijzondere interesse in sportgeneeskunde en behaalde zijn diploma tot sportarts in 2019. Hij is verloofd en samen kunnen zij nu genieten van hun pasgeboren dochter, Isaline, geboren op 03/10/22, gezond en wel. Hij zal vanaf december 2022 het team van artsenhuis te Wynckele komen versterken.

 


 

18/07/2022

Aankondiging stagiair

Tijdens de periode 18 juli tot 26 augustus zal een stagiair (laatste jaars student geneeskunde)  aanwezig zijn in de praktijk: Tjörven De Buyck. U kan uiteraard steeds uw huisarts alleen ontmoeten indien u dat wenst.
Uw arts is door de universiteit erkend als opleider van toekomstige artsen. Dit wil zeggen dat hij/zij een kwaliteitsvolle zorg aanbiedt aan de patiënten en zich inzet voor de vorming van bekwame artsen.

 


 

02/01/2022

Heuglijk nieuws, the sequel! 

Beste patiënten,

Met blijdschap mogen wij u aankondigen dat dr. Charlotte en Thomas hun tweede kindje mochten verwelkomen.
Aurélie werd geboren op 21/12/2021 en woog 3.225 kg. Moeder en dochter stellen het goed.
Wij wensen het nieuwe gezinnetje veel warme nestvreugde.

Tijdens de bevallingsrust zal dr. Stefanie Vander Donckt haar vervangen, net zoals vorige keer.

Aankondiging stagiaire 

Tijdens de periode 03 januari tot 20 januari zal een stagiaire (laatste jaars studente geneeskunde)  aanwezig zijn in de praktijk: Amabel Vanderhaeghe. U kan uiteraard steeds uw huisarts alleen ontmoeten indien u dat wenst.
Uw arts is door de universiteit erkend als opleider van toekomstige artsen. Dit wil zeggen dat hij/zij een kwaliteitsvolle zorg aanbiedt aan de patiënten en zich inzet voor de vorming van bekwame artsen.

 


 

06/10/2021

Uitnodiging griepvaccinatie seizoen 2021-2022

Beste,

Naar jaarlijkse gewoonte dient zich opnieuw de periode voor griepvaccinatie aan.
We horen u al bijna denken: “Alweer een vaccin…” En inderdaad, de coronavaccinaties zijn nog niet volledig rond en de griep komt er alweer aan. Tussenin blijft er bovendien nog steeds de optie bestaan tot de pneumokokkenvaccinatie.
Vaccineren is en blijft immers een belangrijke techniek om infecties onder controle te houden. Dit met een zo laag mogelijk risico voor de gezondheid van het individu, maar ook ter bevordering van de volksgezondheid.

Net zoals vorig jaar zouden we opnieuw de griepvaccinaties willen bundelen in vaccinatiemomenten.
Hierop zullen dan enkel de griepvaccins toegediend worden. Dit doen we om de beschikbaarheid van de artsen en de gewone consultaties zo veel mogelijk te bewaren. Indien u toch bijkomende problemen wenst te bespreken, kunnen we u natuurlijk een afspraak geven op de arts-consultatie.
Na de vaccinatie is er de mogelijkheid om een kwartier na te blijven in de wachtzaal van de praktijk.

Hieronder vindt u de lijst met data waarop de vaccinatiemomenten zullen plaatsvinden.
Om uw moment te reserveren, alsook voor eventuele vragen, kan u in de voormiddagen in de week telefonisch bij Stefanie terecht.

 

Vaccinatiemomenten (telkens in de voormiddag):

– Dinsdag 19 oktober 2021

– Woensdag 27 oktober 2021

– Donderdag 28 oktober 2021

– Woensdag 17 november 2021

– Donderdag 18 november 2021

– Vrijdag 19 november 2021

 

Nog enkele praktische tips:

– U kan nu al het griepvaccin in de apotheek kopen. U heeft geen voorschrift nodig.

– Bewaar het vaccin in de frigo (niet in de frigodeur) tot de dag van de vaccinatie.

– Draag bij voorkeur kledij waarbij de bovenarm gemakkelijk tot aan de schouder ontbloot kan worden.

 

Bedankt voor uw vertrouwen,
Met vriendelijke groeten,
Dr. Charlotte Dujardin,     Dr. Stijn Delputte,    Dr. Fran Verhulle, HAIO ,   Stefanie Vandecasteele, verpleegkundige

 


 

01/04/2021

Aankondiging HAIO

Vanaf 01/04/2021 verwelkomen wij Dr. Fran Verhulle als HAIO, ‘HuisArts-In-Opleiding’ in ons team. Vanaf dan zal ons team uit 3 artsen en 1 verpleegkundige bestaan.

Deze huisartsenpraktijk is officieel erkend door de Federale OverheidsDienst van Volksgezondheid én is aangesteld door het Interuniversitair Centrum voor HuisartsenOpleiding (ICHO) als opleidingspraktijk.
De huisarts-in-opleiding (haio) is een gediplomeerd arts (master geneeskunde) die zich drie jaar specialiseert in de huisartsgeneeskunde in een of meerdere aangestelde opleidingspraktijken. De haio is betrokken bij alle activiteiten van deze praktijk. Zij/hij heeft eigen spreekuren, doet zelf huisbezoeken en wachtdiensten. De HAIO overlegt dagelijks met de praktijkopleider. Op deze manier blijft uw huisarts permanent op de hoogte van uw situatie en wordt uw gezondheid optimaal verzorgd. Een haio werkt aan dezelfde (terugbetalings) tarieven als uw huisarts zelf. Voor de uren van de raadplegingen en de huisbezoeken: zie uurrooster van deze praktijk.
Een opleidingspraktijk wordt voortdurend aangemoedigd om alle recente ontwikkelingen in de huisartsgeneeskunde en in opleidingstechnieken mee op te volgen. De aanwezigheid van een haio betekent dan ook vaak een garantie voor een nog betere en meer professionele dienstverlening aan alle patiënten van deze huisartsenpraktijk. Met vragen/opmerkingen hierover kan u altijd terecht bij de haio en bij uw huisarts.

 


 

04/11/20

Heuglijk nieuws! 

Beste patiënten,

Met blijdschap mogen wij u aankondigen dat dr. Charlotte en Thomas hun eerste kindje mochten verwelkomen.
Gaëlle werd geboren op 04/11/2020 en woog 4,085 kg. Moeder en dochter stellen het goed.

Tijdens de bevallingsrust zal dr. Stefanie Vander Donckt haar vervangen.

Wij wensen het nieuwe gezinnetje veel warme nestvreugde.

 


 

06/06/20

Update Corona-pandemie 

Beste patiënten,

Vanaf 4 mei kan u opnieuw gewoon bij ons terecht voor álle medische zorgen.
Gelieve de aard van het probleem of consult te vermelden, zodat wij adequaat uw vraag kunnen behandelen.
Bij luchtwegsymptomen voorzien we bij voorkeur eerst een telefonische consultatie.
Voor al uw vragen en voor de correcte informatie over Covid-19 kan u terecht op de website www.sciensano.be .

Bedankt voor uw begrip en vertrouwen.

 


 

04/05/20

Update Corona-pandemie 
   
Beste patiënten,
  
Vanaf 4 mei kan u opnieuw gewoon bij ons terecht voor álle medische zorgen.
Dit kan wel nog steeds enkel via telefonisch contact.
     
Gelieve de aard van het probleem of consult te vermelden, zodat wij adequaat uw vraag kunnen behandelen.
Bij luchtwegsymptomen voorzien we eerst een telefonische consultatie. Indien nodig kan het zijn dat u verwezen wordt naar het triage-centrum voor onderzoek of een Corona-test.
Dit blijft van kracht tot de adviezen hieromtrent wijzigen.
Voor al uw vragen en voor de correcte informatie over Covid-19 kan u terecht op de website www.sciensano.be .
 
Bedankt voor uw begrip en vertrouwen.
 

 
01/04/20
 
Uitzonderlijke maatregels wegens Corona
 
Geachte patiënten,
 
in kader van de huidige gezondheidscrisis vragen wij u om zich telefonisch aan te melden, met vermelding van de aard van het probleem, zodat wij adequaat uw vraag kunnen behandelen.
Online boekingen zijn dus tijdelijk onmogelijk.
We beantwoorden steeds uw telefonische oproep.
 
Bedankt voor uw begrip en vertrouwen in deze uitzonderlijke omstandigheden.
 

 

20/09/2019

Aankondiging HAIO

Vanaf 1 oktober 2019 verwelkomen wij Dr. Lauren Blieck als HAIO, ‘HuisArts-In-Opleiding’ in ons team. Vanaf dan zal ons team uit 3 artsen en 1 verpleegkundige bestaan.

Deze huisartsenpraktijk is officieel erkend door de Federale OverheidsDienst van Volksgezondheid én is aangesteld door het Interuniversitair Centrum voor HuisartsenOpleiding (ICHO) als opleidingspraktijk.
De huisarts-in-opleiding (haio) is een gediplomeerd arts (master geneeskunde) die zich drie jaar specialiseert in de huisartsgeneeskunde in een of meerdere aangestelde opleidingspraktijken. De haio is betrokken bij alle activiteiten van deze praktijk. Zij/hij heeft eigen spreekuren, doet zelf huisbezoeken en wachtdiensten. De HAIO overlegt dagelijks met de praktijkopleider. Op deze manier blijft uw huisarts permanent op de hoogte van uw situatie en wordt uw gezondheid optimaal verzorgd. Een haio werkt aan dezelfde (terugbetalings) tarieven als uw huisarts zelf. Voor de uren van de raadplegingen en de huisbezoeken: zie uurrooster van deze praktijk.
Een opleidingspraktijk wordt voortdurend aangemoedigd om alle recente ontwikkelingen in de huisartsgeneeskunde en in opleidingstechnieken mee op te volgen. De aanwezigheid van een haio betekent dan ook vaak een garantie voor een nog betere en meer professionele dienstverlening aan alle patiënten van deze huisartsenpraktijk. Met vragen/opmerkingen hierover kan u altijd terecht bij de haio en bij uw huisarts.

 


 

08/03/2019

Aankondiging stagiaire 

Tijdens de periode 01 april tot 26 april zal een stagiaire (laatste jaars studente geneeskunde)  aanwezig zijn in de praktijk. U kan uiteraard steeds uw huisarts alleen ontmoeten indien u dat wenst.
Uw arts is door de universiteit erkend als opleider van toekomstige artsen. Dit wil zeggen dat hij/zij een kwaliteitsvolle zorg aanbiedt aan de patiënten en zich inzet voor de vorming van bekwame artsen.

 


 

04/04/2017

Aankondiging verhuis praktijk en start Dr. Dujardin Charlotte

Huisartsenpraktijk Bankstraat wordt Artsenhuis te Wynckele en verhuist op 4 september 2017 naar de Peperstraat 17, Gullegem, recht tegenover de Dwarsschuur en de sporthal. Dan start ook Dr. Charlotte Dujardin als huisarts en start Stefanie Vandecasteele als praktijkassistente.

Dr. Charlotte Dujardin is het nichtje van Dr. Jaak Debusseré, en deed 2 jaar geleden al een maand stage in de praktijk. Dr. Debusseré zal nog een eindje meewerken, waarna hij de fakkel volledig doorgeeft aan Dr. Stijn Delputte en Dr. Charlotte Dujardin tezamen, als team.

We kijken er naar uit om u te verwelkomen in het nieuwe kabinet!
Met enthousiaste groeten,
Dr. Stijn Delputte en Dr. Charlotte Dujardin

 


 

11/11/2016

Uw digitaal dossier

U kan nu zelf uw medische gegevens online terugvinden!

Door de sterke digitalisering van de gezondheidszorg in de laatste 2 jaar, en het bijhouden van uw dossier als huisarts, zijn we trots om u de weg te kunnen tonen naar uw eigen digitaal dossier.

U kan dit terugvinden via Cozo.be (inloggen met e-ID en pincode).

Daar vindt u onder andere uw Sumehr (Summarized Electronic Health Record), uw medicatieschema, geregistreerde vaccinaties en resultaten van medische beeldvorming. Dit alles wordt continu en minutieus bijgehouden door uw huisarts, en door middel van synchronisatie via Vitalink up-to-date gehouden op Cozo.be. Dit gebeurt natuurlijk allemaal strikt beveiligd, via het ehealth-kanaal.
Voor meer informatie kan u doorbladeren naar de pagina: ‘Uw digitaal dossier’.

Met andere woorden, de pc is niet meer weg te denken. Hier kruipen ettelijke uren werk in naast de consultaties. Meer en meer wordt digitalisering dus een voorwaarde of ‘must’ voor de huisarts. Daarom worden enkele kwaliteitscriteria gehanteerd door het RIZIV voor het gebruik van deze E-diensten:

1) Elektronisch voorschrijven (minstens 25 % van de geneesmiddelenvoorschriften verstuurd via Recip-e, in uw huisartsenpraktijk is dit voor deze parameter 100%)

2) Elektronisch aanvragen van attesten voor terugbetaling van geneesmiddelen (Hoofdstuk IV) (minstens 50%, voor de praktijk 100%)

3) Elektronische facturatie van raadplegingen (minstens 20% bij patiënten met recht op verhoogde tegemoetkoming, voor de praktijk 100%)

4) Bevorderen van het beveiligd delen van de gezondheidsgegevens van zijn patiënten door het registreren van een geïnformeerde toestemming via het eHealth-platform (minstens 25% van de GMD-houdende patiënten, voor de praktijk: 100%)

5) Opladen van SUMEHR’s (minstens 20%, voor de praktijk: 95%)

6) Elektronisch beheer van het GMD (voor de praktijk: 100%)

Het is dan ook met trots dat wij kunnen zeggen aan alle 6 criteria te voldoen! Met andere woorden, wij zetten het komende jaar ons werk zo verder. Daarnaast willen we volgend jaar ondermeer de samenwerking met collega’s huisartsen uitbouwen en verstevigen.
Wordt vervolgd!

Met vriendelijke groeten,

Dr. Stijn Delputte
Dr. Jaak Debusseré


 

 

21 oktober 2015:

Aankondiging Tele-secretariaat

Om u vlotter te helpen zonder de consultaties hiervoor te onderbreken, zal, op drukke momenten, uw telefonische oproep beantwoord worden door een tele-secretariaat. Dit is een secretariaat vanop afstand die uw telefonische oproep verwerkt en u helpt met:

–          het maken van een afspraak of consultatie

–          het aanvragen van een huisbezoek

–          het opnemen van uw  voorschrift-aanvragen

–          uw andere vragen

Het secretariaat zal u te woord staan op drukke momenten in de praktijk. Bij dringende gevallen of op uw aanvraag wordt u onmiddellijk doorverbonden met de dokter.
Indien u de dokter zelf wenst te spreken, kan u best ’s avonds contact opnemen tussen 16u en 19u, of een afspraak maken voor een consultatie.

Hopend u hiermee van dienst te zijn,
Met vriendelijke groeten,

Dr. Stijn Delputte
Dr. Jaak Debusseré

PS. Betreffende voorschriften:
mogen wij u nog vragen rekening te houden met het volgende:

Voorschriften worden best op consultatie voorgeschreven; zo kan de nodige opvolging gebeuren.Spreek telkens met de dokter af om genoeg voorschriften mee te krijgen tot aan de volgende consultatie/opvolging. Zo kan voor beiden veel moeite vermeden worden.

Indien u toch een voorschrift tekort komt, kan u dit aanvragen bij voorkeur via e-mail of via een briefje in de brievenbus, of desnoods telefonisch. U kan dit dan afhalen in de hal van de praktijk vanaf de volgende werkdag tijdens de consultatie-uren.
Het mag echter niet de bedoeling zijn om systematisch voorschriften op deze manier klaar te leggen.


25 mei 2015:

Op afspraak bij de dokter!

Waarde patiënt,

Vanaf1 juli 2015wordt er op afspraak gewerkt!
Zo willen we u vlotter helpen, zonder lange wachttijden.

U kan op 3 manieren op consultatie komen:

    1. een afspraak maken via de website: www.praktijkbankstraat.be
    2. gewoon langs komen in de praktijk, een consultatie-uur nemen op het scherm in de wachtzaal en plaats nemen in de wachtzaal
    3. telefonisch contact nemen: bij dringende zaken of indien u geen internet ter beschikking heeft

 

    • Wij  raden u aan bij voorkeur een afspraak te maken via de website.Dit is de gemakkelijkste manier om zelf uw tijdstip te kiezen én u kan de afspraak tot 6 uur vooraf zelf beheren (indien u uw email-adres opgeeft).
    • De bedoeling is u een richt-uur te geven, zodat u geen lange wachttijd meer heeft. Hou wel rekening met een speling van 0 tot 15 minuten op dit richt-uur. We hopen op uw begrip indien er toch vertraging is bij onvoorziene omstandigheden.
    • Voor een consultatie wordt 15 à 20 minuten voorzien. Dit is de consultatie-tijd voor één persoon. Wanneer u met twee langskomt boekt u best twee consultaties.
      Wanneer u voor uzelf meent meer tijd nodig te hebben, overlegt u tijdens het eerste consult samen met de arts wat u het dringendst behandeld wil zien, of plant u samen met de arts een volgende raadpleging om alles rond te krijgen. Eerder uitzonderlijk kan u telefonisch ook een dubbele consultatie boeken.
    • Ook voor dringende zaken zal steeds de gepaste hulp tussendoor geboden worden.
    • U zal steeds op de dag zelf geholpen worden wanneer nodig.
    • Indien er geen directe afspraakmogelijkheid is, kan u altijd nog persoonlijk contact nemen met de dokter.

 

Blijven verder ongewijzigd:

+ De praktijk is open van maandagmorgen 7u30 tot zaterdagvoormiddag.

+ Het telefonisch aanvragen van dringende huisbezoeken kan ten allen tijde, overdag en ’s nachts!
Vraag niet-dringende huisbezoeken liefst tijdig aan: tussen 8 uur en 10 uur als het kan.

+ Tijdens vakantieperiodes blijft de praktijk steeds open! Bij afwezigheid van dr. Delputte wegens studie, administratie, Kind&Gezin of vakantie wordt u steeds verder geholpen door dr. Debusseré.

+ De wachtdienst tijdens weekend- en feestdagen is bereikbaar via het centraal oproepnummer 056/40.47.48

Hopend u hiermee een vlotte en kwalitatieve dienstverlening te bieden,

Met vriendelijke groeten,
Uw huisarts,

Dr. Stijn Delputte
Dr. Jaak Debusseré


 

01 mei 2015:

Waarde patiënt,

Naar aanleiding van de eerste verjaardag als uw huisarts in Gullegem, wens ik eens terug te blikken op dit intensieve en mooie jaar!

Vooreerst wil ik u bedanken voor uw goede ontvangst en de warme contacten. Het is een plezier en een eer voor mij om deel te mogen uitmaken van de gemeenschap Gullegem. U kan rekenen op mijn volle inzet en engagement!

Het was een intensief en mooi eerste jaar met vele (eerste) kennismakingen, de omschakeling naar het nieuwe medisch software-programma (waar wij als actieve peilpraktijk aan meewerken), het voorbereiden van een afsprakensysteem, en zo verder. Dit vraagt veel aanpassing en inzet, maar maakt de uitdaging des te mooier!
Er gebeurde veel achter de (computer-)schermen, wat niet meteen zichtbaar is voor u, maar u een toekomstgerichte en up-to-date zorgverlening garandeert.

Zo is er bijvoorbeeld: Vitalink (gedeeld online medicatieschema met patiënt, verpleegkundige en apotheek), Patient Health Viewer (online beschikbaar vaccinatie- en medicatieschema voor de patiënt), SumEHR (Summarized Electronic Health Record),… SumEHR is een samenvatting van uw dossier, online, beschikbaar voor àlle artsen in België. Zo heeft de dokter van wacht in het weekend, of de dokter op spoed, of de dokter in Limburg waar u op fietsvakantie bent altijd het overzicht van uw gezondheidsgegevens!

De volgende stap is de overstap naar een afsprakensysteem, zodat u op gerichte tijdstippen terecht kan bij de dokter. Binnenkort volgt meer nieuws!

 

Zo willen wij u verder een toekomstgerichte, hoogkwalitatieve gezondheidszorg bieden, en een vlotte en goede service geven,
met vriendelijke groeten,

Dr. Delputte Stijn
Dr. Debusseré Jaak


 

01 mei 2014:

Met 1 mei, Dag van de Arbeid, symbolisch of niet, zitten wij nu samen om de arbeid door te geven, en de overdracht van het kabinet in goede banen te leiden.
Graag melden wij hierbij dan ook dat vanaf 1 mei Dr. Delputte de praktijk van Dr. Debusseré verder zal zetten.
Dr. Debusseré zal hem vervangen bij zijn afwezigheid.

Dr. Debusseré en Dr. Delputte.


 

15 april 2014:

Welkom op de website van Huisartsenpraktijk Dokter Delputte, in opvolging van Dokter Debusseré!

Op deze manier willen we u nog beter van dienst zijn, op een moderne en praktische manier.
Kom gerust regelmatig een kijkje nemen naar de website voor de nieuwste veranderingen.

Heeft u tips of advies voor de website? Laat het gerust weten, wij horen het graag!

Met vriendelijke groeten,
Dr. Delputte Stijn en Dr. Debusseré Jaak


 

9 maart 2014:

Bericht van Dr. Debusseré:

Dit jaar wordt ik 65 en ga ik met pensioen. Daarom deel ik u mee dat ik mijn activiteit als huisarts zal afbouwen. Ik ben blij dat ik u met ingang van 1 mei 2014 aan de goede zorgen van mijn jonge collega dokter Stijn Delputte kan toevertrouwen. U kent hem wellicht al van de periodes waarin hij mij in 2012 en 2013 vervangen heeft. Hij kent het reilen en zeilen van mijn praktijk. In de eerste maanden zal ik hem soms enkele uren vervangen.

Dr. Delputte woont in Gullegem maar hij zal de praktijk in mijn kabinet verder zetten, zodat u weinig hinder ondervindt wat uw medisch dossier betreft en u kan blijven rekenen op continue gezondheidszorg.

Het telefoonnummer blijft hetzelfde: 056 / 41.46.55 . ‘s Ochtends zal hij de deur van het kabinet openen om 7u30, een half uurtje later dan nu.

Dr.Stijn Delputte studeerde af als huisarts in 2011 aan de Universiteit Gent. Hij werkte een jaar op de Dienst Spoedgevallen van het A.Z. Sint-Jan te Oostende. Daarna volgde hij de specialisatie Sportgeneeskunde aan de K.U. Leuven. Momenteel doet hij vervangingen als huisarts in Heule en Deerlijk en houdt hij zuigelingen-raadplegingen bij Kind & Gezin te Wevelgem.

Gelieve vanaf 1 mei aangevraagde attesten en / of voorschriften af te halen aan de ingang van het kabinet,  tijdens de consultatieuren

Dr. Debusseré Jaak