Welkom

Aankondiging start dr. Egmont Mechelaere
 
Vanaf 1 december 2022 komt dr. Egmont Mechelaere erbij als nieuwe vaste collega.
 
Dr. Mechelaere Egmont studeerde af als arts met onderscheiding in 2019 en als huisarts met grote onderscheiding in 2022 aan de Universiteit Gent. Tijdens zijn driejarige opleiding tot huisarts deed hij ervaring op in Harelbeke en in Deinze. Tijdens zijn opleiding werkte hij ook een half jaar op de spoedgevallendienst van het ASZ in Aalst. Naast het gevarieerde huisartsenwerk is hij eveneens werkzaam bij Kind & Gezin. Hij heeft een bijzondere interesse in sportgeneeskunde en behaalde zijn diploma tot sportarts in 2019. Hij is verloofd en samen kunnen zij nu genieten van hun pasgeboren dochter, Isaline, geboren op 03/10/22, gezond en wel. Hij zal vanaf december 2022 het team van Artsenhuis te Wynckele komen versterken.

 

Voor alle informatie rond COVID-19 (symptomen, testing en gevolgen)  kan u terecht op mijncoronatest.be of op info-coronavirus.be en op de website van Sciensano.
Graag een mondmasker dragen bij het betreden van de praktijk.

Wij werken uitsluitend op afspraak, dit kan online of telefonisch geboekt worden (ná 7u30). Als er geen online-afspraak meer mogelijk is op de dag zelf, en u heeft een dringend probleem, dan kan u steeds telefonisch contact opnemen met de praktijk.
Komt u voor meerdere personen, gelieve dan voor ieder apart een consultatie in te boeken.

 

 

Wie is wie?

Nieuws

Huisartsentaken

Visie en evaluatie

 
Met enthousiaste groeten,
 
Dr. Stijn Delputte, Dr.Mechelaere Egmont ,Dr. Thomas Jongbloet en Stefanie Vandecasteele, verpleegkundige.