Waar staan we voor?

‘Onspraktijk’ biedt kwalitatieve medische en sociale zorg voor iedereen in Wilrijk.

Als je bij ons bent ingeschreven, kan je terecht bij de artsen, de verpleegkundige, de zorgkundige en de sociale dienst. Wij werken steeds op afspraak. Je hoeft niet te betalen voor een consultatie.

Iedereen is welkom. Het maakt niet uit wat je afkomst of je financiële situatie is.

Om goede zorg te kunnen bieden, scholen we ons geregeld bij. Ook leiden we zelf toekomstige huisartsen op.

We behandelen je lichamelijke klachten. Ook je mentale welzijn en wie je bent als persoon verdient onze volle aandacht. Het voorkomen of snel opsporen van mogelijke ziekten vormt een wezenlijk deel van ons dagelijks werk. Je eigen wensen en inbreng zijn hierbij belangrijk. Zo neem je zelf een actieve rol op in je gezondheid. Wederzijds respect en vertrouwen vinden wij hierbij zeer belangrijk.

Met al je sociale vragen, gelinkt aan je gezondheidssituatie, kan je terecht bij onze sociale dienst.

Binnen ‘Onspraktijk’ is er een gedeeld beroepsgeheim. Als een hecht team willen we de optimale zorg aan alle patiënten te geven.

We werken ook samen met organisaties in de wijk ( OCMW, Dienst Maatschappelijk Werk, thuisverpleging, gezinszorg,…) en met andere disciplines in de eerste en de tweede lijn. ( kinesisten, psychologen, ziekenhuizen,…).

 

De huiszwaluw is zeer vertrouwd met mensen. De zangvogel is hulpvaardig en bedrijvig. Deze zwaluw is uitgesproken sociaal, betrouwbaar en leeft nauw samen in grote groepen. Hij is flexibel en beschermend voor zijn jongen. Een huiszwaluw maakt zijn nest meestal aan de buitenkant van een woning, dichtbij de mensen.