Wie zijn we

‘Onspraktijk’ is een medische groepspraktijk te Wilrijk.  Onze huisartsen, verpleegkundige, verzorgende en sociale dienst geven er elke dag het beste van zichzelf!

 

Huisarts

Ik ben Joke Bernagie, een enthousiaste huisarts sedert 16 jaar. Ik neem graag de tijd om naar je verhaal of je klachten te luisteren. Een oplossing zoeken voor je probleem doe ik het liefst in overleg met jou. Ik wil samen met de praktijkverpleegkundige Liesbeth en zorgkundige Jelta ervoor zorgen dat je optimale medische zorg krijgt en altijd voldoende geïnformeerd wordt.

 

Huisarts

Ik ben Julie Domen, afgestudeerd als huisarts in augustus 2020. Afgelopen jaren was ik werkzaam als huisarts in opleiding in de Wijkpraktijk in Antwerpen en praktijkhuis Het Laar in Merksem. Ik heb geleerd dat je met een goed team van huisartsen en verpleegkundigen een bredere kijk hebt op de  aandoeningen van de patiënten en hen zo beter kan opvolgen. Ik heb veel interesse in infectieziekten en zorg voor ouderen. Ik zal halftijds werken in Onspraktijk, de andere tijd zal ik vullen met onderzoek aan de KU Leuven en een studie epidemiologie.

Praktijkverpleegkundige/sociale dienst

Ik ben Liesbeth Jacobs en werk reeds 23 jaar als verpleegkundige. Ik wil jou graag begeleiden en ondersteunen in een warme, open en vertrouwelijke sfeer. Momenteel volg ik een extra opleiding tot verpleegkundige in de huisartsenpraktijk zodat ik jou nog beter kan begeleiden om bijvoorbeeld chronische aandoeningen te voorkomen en  sociale problemen op te lossen. Samen met mijn collega’s zal ik ernaar streven om jou kwaliteitsvolle zorg te bieden.

 

Algemeen verantwoordelijke

Ik ben Gert Devolder en ik ben verantwoordelijk voor het financiële en administratieve welzijn van de praktijk! Daarnaast coördineer ik het dagelijkse reilen en zeilen en maak ik me sterk dat we als team een zorgzaam geheel vormen.