Welkom bij de huisarts in Wilrijk!

Hartelijk welkom in Onspraktijk te Wilrijk!

'Onspraktijk’ is een medische groepspraktijk met huisartsen, een verpleegkundige, een zorgkundige  en een sociale dienst.

In Onspraktijk hanteren we de hygiëne richtlijnen voor zorgverleners, je kan dus steeds veilig bij ons terecht.

 

Opgelet! Op vrijdag 11 november (Wapenstilstand) zijn wij gesloten. Je kan dan op onderstaand adres terecht:

Huisartsenwachtpost Zuid

Goedetijdstraat 140

2660 Antwerpen

03/828.09.09

(Hiervoor maak je steeds een afspraak)

Gelieve eerst volgende informatie te lezen vooraleer een afspraak bij de huisarts te maken !

Covid-19

Wie zijn we?

‘Onspraktijk’ is een medische groepspraktijk te Wilrijk. Onze huisartsen, verpleegkundige, zorgkundige en sociale dienst geven er elke dag het beste van zichzelf!

 

Inschrijving

Wil je bij de huisarts in ‘Onspraktijk’ op consultatie komen? Schrijf je dan vooraf bij ons in. Hiervoor maak je telefonisch een afspraak.

 

Ligging

Michel Wittockstraat 1 B 202, 2610 Wilrijk, tel. 03/550.00.16

(ingang langs binnenplein service flats)

 

 

 

Ik wil een afspraak maken bij de huisarts

VANAF 1 juli! Dit werkt alleen als je reeds ingeschreven bent in Onspraktijk. Je maakt een afspraak op basis van je naam, voornaam, geboortedatum en emailadres. Een afspraak bij de verpleegkundige, de zorgkundige of de sociale dienst kan enkel op verwijzing van de arts en dus niet online. Ook voor een bloedonderzoek moet je even bellen. Heb je een dringend consult nodig terwijl de online agenda vol zit, dan moet je ons even bellen.A

Afspraak

De huiszwaluw – Delichon urbicum – is zeer vertrouwd met mensen. De zangvogel is hulpvaardig en bedrijvig. Deze zwaluw is uitgesproken sociaal, betrouwbaar en leeft nauw samen in grote groepen. Hij is flexibel en beschermend voor zijn jongen. Een huiszwaluw maakt zijn nest meestal aan de buitenkant van een woning, dichtbij de mensen.