Welkom

foto

Dr. Dirk Lauwerier

Dr. Michiel Vercruysse

             

MAAK HIER ONLINE UW AFSPRAAK

Op deze website kunt u alle nuttige informatie terugvinden omtrent uw bezoek aan uw huisarts. U kan hier zelf uw afspraak vastleggen en informatie inwinnen over de spreekuren van uw huisarts.
Verder kan u ook andere nuttige websites raadplegen.

Voor een geplande consultatie kunt u gerust via het internet een afspraak maken bij de arts van uw keuze. U kan dit doen via de volgende link: www.afspraken.be

NIEUWS

– Sinds 1 oktober 2023 zijn er 2 nieuwe artsen werkzaam in de praktijk: Dr. Michiel Vercruysse start als nieuwe vaste collega van Dr. Lauwerier en Dr De Vriese Simon is werkzaam in de praktijk als huisarts in opleiding voor 1 jaar. 

Omwille van veiligheidsredenen graag geen online afspraak maken indien je koorts, keelpijn hebt of hoest. Wil je ons dan telefonisch contacteren om afspraak te maken? 

In alle andere gevallen, stel je bezoek aan de huisarts niet uit. Indien je andere klachten hebt waar je normaal een afspraak zou voor maken, stel dit niet uit. De afspraken worden zo geregeld dat het niet druk is in de wachtkamer. Een bezoek in onze praktijk is veiliger dan een bezoek aan de winkel.

-====> Op deze site kan u actuele informatie vinden over het Coronavirushttps://epidemio.wiv-isp.be/ID/Pages/2019-nCoV.aspx 

Indien u voldoet aan de kenmerken die op bovenstaande website worden beschreven neemt u best eerst telefonisch contact op met ons, wij bespreken vervolgens wat er moet gebeuren.

– Waarom moeten volwassen zich ook laten vaccineren tegen mazelen? Lees het hier