Welkom

foto             

MAAK HIER ONLINE UW AFSPRAAK

Op deze website kunt u alle nuttige informatie terugvinden omtrent uw bezoek aan uw huisarts. U kan hier zelf uw afspraak vastleggen en informatie inwinnen over de spreekuren van uw huisarts.
Verder kan u ook andere nuttige websites raadplegen.

Voor een geplande consultatie kunt u gerust via het internet een afspraak maken bij de arts van uw keuze. U kan dit doen via de volgende link: www.afspraken.be

NIEUWS

Omwille van veiligheidsredenen graag geen onlineafspraak maken indien je koorts, keelpijn hebt of hoest. Wil je ons dan telefonisch contacteren om afspraak te maken? 

In alle andere gevallen, stel je bezoek aan de huisarts niet uit. Indien je andere klachten hebt waar je normaal een afspraak zou voor maken, stel dit niet uit. De afspraken worden zo geregeld dat het niet druk is in de wachtkamer. Een bezoek in onze praktijk is veiliger dan een bezoek aan de winkel.

-====> Op deze site kan u actuele informatie vinden over het Coronavirushttps://epidemio.wiv-isp.be/ID/Pages/2019-nCoV.aspx 

Indien u voldoet aan de kenmerken die op bovenstaande website worden beschreven neemt u best eerst telefonisch contact op met ons, wij bespreken vervolgens wat er moet gebeuren.

– Waarom moeten volwassen zich ook laten vaccineren tegen mazelen? Lees het hier

– Sinds 1 oktober 2020 startte onze nieuwe huisarts in opleiding Dr. Eva Vanthournout.