Welkom op onze praktijksite

Via deze weg willen wij jullie informeren over de praktijk:
wie we zijn, hoe we werken, uurrooster, openingsuren en vakantieregeling, wachtdiensten van artsen en apothekers en relevante internetlinks.

Vanaf heden kan u via onze website: websites.mijndokter.be/groepspraktijkmerelbeke online een afspraak maken bij volgende artsen van praktijk De Stroom:

  • Dr. Karin Elinck
  • Dr. Elisa Dominicus (vanaf 7/11/2022)
  • Dr. Bram Van Braeckel, huisarts in opleiding
  • Dr. Edward Camerlynck
  • Dr. Tom Declercq

 

Gelieve het secretariaat te bellen indien u geen afspraak naar keuze vindt in de elektronische agenda.

Indien u komt voor preoperatieve onderzoeken, graag 2 blokjes invullen in de elektronische agenda of het melden aan de telefoon.
Voorlopig werken we enkel op afspraak, er is GEEN vrij spreekuur meer.

Denkt u dat u misschien klachten heeft door besmetting met het Coronavirus ? Kom niet naar de praktijk, maar telefoneer om een afspraak te maken .

 

Indien u voorschriften nodig heeft of medische problemen wil bespreken, dient u op consultatie te komen bij een arts.

Dr. Declercq,  neemt voorlopig  GEEN nieuwe patiënten meer aan .

Tot 7 november zijn we wat krap bestaft. Hierdoor kan het gebeuren dat de agenda’s sneller vollopen dan anders. Aarzel niet om, bij twijfel rond medische dringendheid, ons even via het secretariaat te horen : we vinden samen met jou een oplossing.

Ondertussen doen we verder ons uiterste best om kwaliteitsvolle zorg aan te bieden. Hierdoor kan het gebeuren dat we niet al je klachten in het tijdsbestek van 1 consultatie kunnen behandelen. Bedankt om hier rekening mee te houden

Vanaf 7 november 2022 komt een nieuwe vaste collega, Dr. Elisa Dominicus, ons team versterken. 

 

Hallo iedereen,

Laat ik mij even voorstellen: ik ben Elisa Dominicus en vanaf 7 november zal ik het vaste artsenteam van De Stroom vervoegen. Ik behaalde een bachelor in de kinesitherapie en nadien vervolledigde ik de studie geneeskunde aan de UGent. Ik werkte reeds anderhalf jaar in een huisartsenpraktijk in Astene, een half jaar in het ziekenhuis op de dienst spoed en orthopedie en het voorbije jaar werkte ik in een wijkgezondheidscentrum in Ledeberg.

Als huisarts wil ik dicht bij de patiënten staan en me engageren voor hen. Precies dat engagement maakt het zo’n mooie job voor mij. In de Stroom wil ik me dus inzetten om deze persoonlijke zorg te kunnen bieden. Ik kijk er alvast naar uit om te starten in november en jullie te leren kennen.
Dr. Dominicus Elisa