HAIO

Onze praktijk engageert zich als opleidingspraktijk voor huisartsen in opleiding (HAIO). De HAIO Een huisarts in opleiding is een gediplomeerde en reeds afgestudeerde arts die de specialisatie huisartsgeneeskunde vervolledigt. Het is evident dat zij als afgestudeerde arts ook raadplegingen en huisbezoeken doen. Patiënten worden steeds overlegd, zowel dagelijks als wekelijks tijdens een groter overleg. Werken in een opleidingspraktijk prikkelt ons om bij te blijven; de combinatie van verse kennis en ervaring werkt hierbij verfrissend. Zo blijven we garant staan voor uw optimale zorg.

Dr. Ellen Loccufier start vanaf 1 oktober als huisarts in opleiding in de praktijk. 

Beste patiënten,

Ik ben Ellen Loccufier en vanaf 1 oktober 2020 zal ik als HAIO deel uitmaken van het team van deze groepspraktijk. Ik studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Gent en studeerde in juni 2020 af als basisarts.

Gedurende de hele basisopleiding is huisartsgeneeskunde mijn eerste keuze geweest. Ik ben enthousiast om de opleiding tot erkend huisarts verder te zetten. Ik heb een zeer brede geneeskundige interesse en wil u graag helpen en bijstaan bij al uw medische problemen. Al mijn activiteiten in de praktijk zijn in nauwe samenwerking en onder begeleiding van de andere artsen in de praktijk. Hierdoor is de zorg voor u een teamgebeuren waar iedereen op de hoogte is van uw medische situatie.

Ik kijk er alvast erg naar uit om u te mogen ontmoeten en te helpen.

Tot binnenkort!

Ellen Loccufier