HAIO

Onze praktijk engageert zich als opleidingspraktijk voor huisartsen in opleiding (HAIO). De HAIO Een huisarts in opleiding is een gediplomeerde en reeds afgestudeerde arts die de specialisatie huisartsgeneeskunde vervolledigt. Het is evident dat zij als afgestudeerde arts ook raadplegingen en huisbezoeken doen. Patiënten worden steeds overlegd, zowel dagelijks als wekelijks tijdens een groter overleg. Werken in een opleidingspraktijk prikkelt ons om bij te blijven; de combinatie van verse kennis en ervaring werkt hierbij verfrissend. Zo blijven we garant staan voor uw optimale zorg.

Dr. Roy Van Durme start vanaf oktober 2022 als huisarts in opleiding in de praktijk. 

Hallo iedereen, mijn naam is Roy Van Durme en vanaf 1 oktober 2022 zal ik als huisarts in opleiding het artsenteam van De Stroom vervoegen. Ik heb zonet de basisopleiding geneeskunde met succes afgerond aan de Universiteit Gent en ben helemaal klaar om aan het echte werk te beginnen. Ik deed reeds enkele vrijwillige vakantiejobs als hulpverlener bij de huisartsenwachtpost te Brugge en Eeklo en in een huisartsenpraktijk te Zelzate.

Ik heb specifiek voor huisartsgeneeskunde gekozen omwille van de grote verscheidenheid aan ziektebeelden en het nauwe contact met de patiënten. Als huisarts in opleiding zie ik het als mijn taak om de gezondheid van al mijn patiënten nauwlettend te bewaken en zie ik het als plicht om steeds een aanspreekpunt te zijn voor allerlei bezorgdheden, groot of klein.
Ik ben alvast zeer gemotiveerd om te starten en jullie te ontvangen in de praktijk.

 

Dr. Annelies Cras start op 1 april 2023 als huisarts in opleiding in de praktijk.

Hallo iedereen, ik ben Annelies en vanaf 1 april 2023 zal ik het team van De Stroom vervoegen als halftijdse huisarts in opleiding. De andere helft van de tijd zorg ik voor mijn twee lieve dochtertjes.

Ik werkte reeds een jaar als HAIO in een huisartsenpraktijk in Herzele en nadien enkele maanden in het Universitair Ziekenhuis van Gent op de afdeling dermatologie en in de reiskliniek, als deel van mijn opleiding.

Ik koos heel bewust voor huisartsgeneeskunde omdat ik dit het mooiste beroep vind: het is zo veelzijdig en toegankelijk. Een huisarts is naar mijn gevoel het eerste aanspreekpunt voor vele problemen. Je staat zo dicht bij de mensen, de perfecte plek om hen te kunnen helpen.

Ik kijk er alvast naar uit jullie te mogen ontvangen!

Dr. Luna Vekeman start op 1 oktober 2023 als huisarts in opleiding in de praktijk.

Hallo allemaal! Ik ben Luna Vekeman, 25 jaar en zopas afgestudeerd als algemeen arts aan de Universiteit Gent. Vanaf oktober 2023 zal ik als huisarts in opleiding het team van De Stroom met veel enthousiasme vervoegen.

Ik ben afkomstig uit Oosterzele en heb jarenlang scoutsleiding gegeven bij Graalridders-Gudrun dus ik ken de buurt vrij goed. Verder spendeer ik graag tijd met familie of vrienden en wandel ik graag in de natuur.

Huisartsgeneeskunde heeft mij altijd al geboeid. De veelzijdigheid aan problemen en het nauwe contact met de patiënt en diens (leef)omgeving maakt het beroep zo leerrijk en uitdagend. Ik hoop jullie dan ook een luisterend oor te bieden en een eerste aanspreekpunt te vormen voor eender welk probleem.

Ik kijk er alvast naar uit om jullie te mogen ontvangen in de praktijk!