Welkom

Welkom op de website van dokter Kimberley Gobien.

 

*NIEUWS*

Mondmaskers zijn enkel nog aanbevolen indien u bovenste luchtwegklachten, koorts of maagdarmklachten hebt. Gelieve ook nog een mondmasker op te zetten indien u met meerdere personen in de wachtzaal zit.

Nogmaals een warme oproep om afspraken bij voorkeur online in te plannen en voor andere kleine vragen gebruik te maken van het belmomentje, dit om de telefonische druk tijdens de raadpleging te verlichten! Huisbezoeken dienen wel nog steeds telefonisch aangevraagd te worden vòòr 11u ‘s ochtends (en bij voorkeur na 9u).

Vanaf 2023 zal er géén belmomentje meer zijn op vrijdagmiddag!
Van maandag tem donderdag is er wel nog telkens een belmomentje tussen 11u30 en 12u voor het opvragen van resultaten en korte vragen.

Dr Gobien werkt samen met een telesecretariaat. Zij kunnen enkel afspraken inboeken. Bij grote drukte kunnen de wachttijden telefonisch oplopen, alvast bedankt voor uw begrip.

 

Enkele tips:

  • Consultaties zijn uitsluitend op afspraak. Gelieve bij voorkeur zelf een afspraak online te maken.
  • Van maandag tot en met donderdag is er dagelijks een belmomentje tussen 11u30 en 12u voor korte, niet-dringende vragen en voor het bespreken van resultaten.
  • Vraag huisbezoeken indien mogelijk aan vòòr 11u ‘s ochtends. Kom op raadpleging als het enigszins kan. Huisbezoeken worden voorbehouden voor minder mobiele of zwaar zieke patiënten.

 

PRAKTIJKAFSPRAKEN:

  • Elke werkdag – behalve vrijdag! – is er een belmomentje van 11u30-12u voor het kort bespreken van resultaten (labo, beeldvorming) of voor administratieve of korte medische vragen.
  • U komt bij voorkeur ALLEEN op raadpleging, of met max 1 begeleider (of bij kinderen max 1 ouder).
  • U draagt een MONDMASKER dat u van thuis meebrengt: bij bovenste luchtwegklachten, koorts of maagdarmklachten.
  • U brengt uw eigen alcoholgel mee en ONTSMET uw handen bij het binnenkomen EN bij het buitengaan.
  • U komt STIPT op het moment van uw afspraak. Indien u te vroeg bent, wacht u in uw auto/buiten en komt u pas binnen op het ogenblik van uw afspraak. Op die manier zorgen we ervoor dat er niemand langdurig in de wachtzaal moet zitten.
  • Ik probeer me strikt te houden aan de voorziene tijd. Indien u inschat dat er meer tijd nodig zal zijn dan 15min (bv bij meerdere problemen of bij een gesprek) gelieve dit dan te vermelden bij het maken van een afspraak en een dubbele afspraak te maken.
  • Consultaties/huisbezoeken kunnen enkel betaald worden via Payconiq/de Bancontact app of cash.

 

In verband met CORONA:

Informatie rond Covid-19 kan u terugvinden op www.mijncoronatest.be.

 


Consultaties dokter Gobien

MAAK AFSPRAAK

of telefonisch via 015 61 13 19


Consultatieschema:

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag
Dr Gobien 9u-11u 9u-11u 9u30-11u 9u-11u 9u-11u*
16u30-19u 16u-17u30** 16u30-19u  / 16u30-19u

* Elke 2de en 4de vrijdagvoormiddag van de maand. Elke 1ste, 3de en 5de vrijdagvoormiddag van de maand heeft dr Gobien consultatie op Kind en Gezin.
** Elke 2de dinsdagnamiddag van de maand heeft dr Gobien consultatie op Kind en Gezin en is er geen namiddag-/avondraadpleging.

 

Consultaties dokter Ghyselen (Zemst, Hoogstraat 14)

MAAK AFSPRAAK

of telefonisch via 015 61 55 66