Raadpleging

Alle raadplegingen gaan door op afspraak.

Een afspraak kan u maken online, via de app, of telefonisch.

Als u met twee personen komt, kies dan een dubbele afspraak, zodat we voldoende tijd hebben om beide patiënten te behandelen. Als dat niet meer mogelijk is, vragen we om ons steeds vooraf te bellen.

Staat de online agenda volgeboekt en heb je toch een dringend probleem, aarzel dan niet om ons telefonisch te contacteren. 

Hou er rekening mee dat er per afspraak tijd is om één medisch probleem grondig aan te pakken.

Vermeld indien u dat wenst een reden, maar doe dit zeker bij pre-operatieve onderzoeken, uitstrijkjes, verzekeringsonderzoek en reisadvies.

Uw afspraak annuleren

Wanneer u niet aanwezig kan zijn op uw afspraak, vragen wij om tijdig te annuleren. U kunt dit zelf via “Mijnonlineagenda.be”. Lukt het niet, dan kunt u ons nog steeds telefonisch verwittigen.
De vrijgekomen tijd kunnen we immers gebruiken om andere patiënten verder te helpen. Bovendien voorkomt u dat wij u een annulatierekening moeten sturen (€ 30)

Klik hier om een afspraak via internet te maken

Afspraak maken via smartphone:

Via onderstaande gratis app is het mogelijk beschikbare afspraakmomenten op te vragen, een afspraak te maken en te beheren en uw afsprakenhistoriek te bekijken.

Zoek in de App Store, Google Play of Windows Store naar mijnonlineagenda of myonlinecalendar (1 woord) of klik op onderstaande iconen:

Inloggen
Domain of site ID = drdemuynck.be
De gebruikersnaam en het wachtwoord is identiek aan deze voor de online praktijkagenda.