Griepvaccinatie winter 2022-2023

Beste patiënten

Ook dit jaar organiseert de praktijk griepvaccinatiemomenten op afspraak.

Hoe gaat dit in zijn werk?

  • Maak een afspraak in de agenda “Griepvaccinatie
  • Breng je griepvaccin en identiteitskaart mee
  • De betaling gebeurt via het ziekenfonds en kost jou niks.
  • Opgelet: om wachttijden en een volle wachtzaal te vermijden vragen we het tijdstip van je afspraak zo goed mogelijk te respecteren. Hou er ook rekening mee dat dit geen raadpleging is: er kunnen dus geen andere problemen besproken worden.

Patiëntenstop

Gelet op de recente grote instroom van patiënten, kunnen wij geen nieuwe inschrijvingen doen. Wij kunnen ook geen gegevens meer toevoegen aan de zogenaamde wachtlijst.

Wat te doen indien u geen huisarts heeft?
In 1ste instantie raden wij aan verder op zoek te gaan naar een huisarts in de (iets wijdere) omgeving.
Voor ernstige, dringende gezondheidsklachten gaat u best rechtstreeks naar de spoedgevallendienst.
Voor niet-bedreigende problemen kan u in tussentijd overdag terecht op de Hulppost Lokeren (afspraken via 09/340.80.40). Voor problemen die zich ‘s avonds/’s nachts en in het weekend voordoen, bij de huisarts van wacht. 

COVID-19: BELANGRIJKE AFSPRAKEN (update 8/12/2022)

Afbeelding

Maak GEEN AFSPRAAK bij klachten die mogelijk passen bij covid-19, maar laat eerst een sneltest of PCR-test uitvoeren (code aan te maken via http://mijncoronatest.be) of voer een zelftest uit. Is deze negatief, dan kan je je afspraak inplannen online of via de app.

Bij twijfel kan je contact opnemen, maar doe dit bij voorkeur via e-mail (covid@pluspuntzele.be).
We vragen enkel bij dringende medische problematiek telefonisch contact op te nemen.
Voor vragen en de korte bespreking van resultaten kan je bellen tijdens het telefonisch spreekuur (elke avond 18.00-18.30).

Bij een positieve covid-test kan je contact opnemen voor een ziekte-attest. Doe dit bij voorkeur via e-mail (covid@pluspuntzele.be) en vermeldt je naam en de startdatum van de klachten.

Het dragen van een MONDMASKER is nog steeds verplicht in de huisartsenpraktijk; ook al voel je je niet ziek.

Griepvaccinatie winter 2021-2022

Beste patiënten

Dit jaar organiseert de praktijk griepvaccinatiemomenten op afspraak.

Hoe gaat dit in zijn werk?

  • Maak een afspraak in de agenda “Griepvaccinatie
  • Breng je griepvaccin en identiteitskaart
  • De betaling gebeurt via het ziekenfonds; dit kost jou niks.
  • Opgelet: om wachttijden en een volle wachtzaal te vermijden vragen we het tijdstip van je afspraak zo goed mogelijk te respecteren. Hou er ook rekening mee dat dit geen raadpleging is: er kunnen dus geen andere problemen besproken worden.

Uitbreiding zorgaanbod: diëtist in de praktijk

Vanaf donderdag 28 mei 2020 vervoegt erkend diëtiste Silke Van den Bossche onze praktijk. Hieronder stelt zij zich kort even voor.

Meer weten? www.nutriletica-dietist.com
Info en afspraken via 0479/84.72.67 of nutriletica@outlook.com

“Hallo, ik ben Silke en ik ben een erkende diëtiste.

Bij mij kan je terecht voor al jouw voedingsvragen en/of -problemen. Wil jij graag wat kilootjes minder hebben, jouw eetpatroon gezonder maken of strakker staan in jouw vel? Wil je terug een gezonde relatie met voeding? Dan ben jij zeker welkom. Samen bekijken wij wat je wilt bereiken en hoe we dat gaan aanpakken.

Heb jij een specifieke hulpvraag omtrent voeding (bijvoorbeeld problemen met een te hoge cholesterol, verteringsproblemen, hartproblemen, …) of ben je doorverwezen door jouw arts? Dan kan ik jou zeker helpen.

Je kan ook terecht bij mij voor sportvoedingsadvies. Ben jij een sporter die graag meer in spiermassa wilt bijkomen, wilt afnemen in vetmassa of een aangepast eetpatroon wilt voor een optimale sportprestatie? Dan mag jij zeker contact opnemen en help ik jou graag verder. Het maakt niet uit of jij een recreatieve, wedstrijd- of topsporter bent, iedereen is welkom!

Ik werk heel persoonlijk en niet met standaard adviezen. Omdat iedereen uniek is, is jouw eetpatroon en doel ook uniek. Samen gaan we aan de slag met jouw leef- en eetpatroon en zorgen ervoor dat we jouw doelen bereiken.

Tot snel!”

 

Te huur: praktijkruimte paramedicus

TE HUUR: praktijkruimte paramedicus

Voor het uitbouwen van de nieuwe praktijk zijn wij op zoek naar paramedici om ons team te versterken.

Wij zoeken een zelfstandig diëtist, psycholoog/psychotherapeut, tabakoloog, logopedist, …

Wij bieden een moderne praktijkruimte, per dagdeel (voormiddag – namiddag – avond) te huren. Beschikbaar vanaf 1/04/2020.

Bij interesse kan u mailen naar praktijk@pluspuntzele.be

Wij verhuizen!

WIJ VERHUIZEN OP 16 MAART
Huisartsenpraktijk De Koutermolen wordt Pluspunt Zele 

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat de praktijk vanaf 16 maart verhuist naar een nieuw adres: Gentsesteenweg 205, Zele. 

Je kan er nog steeds terecht bij je vertrouwde arts, maar dan in een nieuw jasje.

Praktisch: De praktijk bevindt zich op de 1ste verdieping van het recent volledig gerenoveerde ‘Torenhof’.  De toegangsdeur bevindt zich links, op de kant van de Gentsesteenweg. Parkeergelegenheid en een lift zijn ter beschikking, zodat de praktijk ook voor minder mobiele mensen goed toegankelijk blijft.