Seksuologen

Seksuologen ter uwer dienst:

Eef Lommelen

Beste patiëntBij deze wens ik mij en mijn werkwijze kort voor te stellen. Voor specifieke vragen mag je gerust vrijblijvend contact met me opnemen.Mijn eerste doel is om via oplossingsgerichte cognitieve en systemische therapie interacties mogelijk en aangenaam te maken. Zowel tussen partners, ouders als tussen kinderen en hun ouders. Hierbij wordt steeds vertrokken vanuit de eigen leefwereld en de sterktes van de cliënt. Wat maakt de situatie tot wat ze is? Hoe was ze vooraf? Waar willen jullie (samen of apart) naartoe?

Voorts wil ik er ook zijn voor mensen die vragen hebben omtrent hun seksualiteit of vruchtbaarheid. Dit kan gaan van levensvragen tot partnergerelateerde kwesties, van een individuele vraag tot een gezamenlijk probleem, van een intieme behoefte tot een medische vraag.

Bij het genderteam van het Universitair Ziekenhuis Gent heb ik daarnaast ook geleerd om mensen met genderidentiteitsstoornissen te begeleiden. Mensen met twijfels over hun gender of lichamelijkheid zijn dan ook van harte welkom.

Ook heb ik meegewerkt aan een project voor vrouwen met borstkanker die hun leven weer in handen willen nemen. Mensen die omwille van (eender welke) ziekte problemen ervaren met intimiteit, lichamelijkheid en seksualiteit kunnen tevens mij bij terecht.

Elke sessie duurt 50 tot 60 minuten. De kostprijs voor een individuele sessie bedraagt 45 euro, voor koppeltherapie is dat 55 euro. Van harte welkom voor een eerste, verkennend gesprek.

Warme groet!

Eef

Seksuologe Eef Lommelen (Facebook)
0496/37.67.97
www.eeflommelen.be