Raadplegingen

Consultaties enkel na afspraak. Op zaterdag en zondag zijn er geen afspraken; dan kan u beroep doen op de wachtdienst via het nummer 1733

U kunt een afspraak ONLINE boeken ( 1 afspraak = 1 patiënt) of u kunt bellen voor een afspraak tussen 7u45-12u30 en 14u-19u op 050/64.13.98. 

Indien u niet alleen komt of een gesprek wenst, gelieve dat duidelijk te communiceren zodat we voldoende tijd kunnen voorzien. U kunt uw voorkeur voor één van de artsen gerust melden maar zo u dringend een consultatie wenst en de arts van uw voorkeur er niet is, zal u zo snel mogelijk geholpen worden door één van de artsen die op dat moment aanwezig zijn.

VOORMIDDAG (8u-12u) NAMIDDAG / AVOND (14u-19u)
Maandag Dr Els – Dr Laura – Dr Lauren Dr Isabelle – Dr Maureen – Dr Lauren
Dinsdag Dr Maureen – Dr Laura Dr Els – Dr Isabelle – Dr Laura
Woensdag Dr Isabelle – Dr Maureen – Dr Laura Dr Els –  Dr Lauren
Donderdag Dr Els  – Dr Isabelle – Dr Lauren Dr Maureen –  Dr Laura
Vrijdag Afwisselend door de verschillende artsen Afwisselend door de verschillende artsen

Afspraken ivm ONLINE reserverven:

1 afspraak = 1 patient.

Afspraken kunnen tot 1 maand op voorhand geboekt worden. Er is een ook een systeem van dagafspraken. Dagafspraken zijn raadplegingen die je pas die dag zelf kunt zien online. Op die manier houdt elke dokter plaats vrij voor acute zaken.

Belangrijk: zijn er geen afspraken meer vrij voor die dag en U moet dringend geholpen worden, bel dan zeker op ons vaste nummer 050/641398.

Bloednames gebeuren bij voorkeur nuchter, tenzij de dokter het anders met U afspreekt.

Een pre-operatief consult (met bloedname, EKG, invullen pre-operatief verslag), daarvoor reserveer je best 2 blokjes van 15 minuten, of  1 blok van 20 minuten.

Een uitgebreid onderzoek in kader van een levensverzekering, daarvoor reserveer je ook best 2 blokjes van 15 minuten, of 1 blok van 20 minuten.

Indien U een gemaakte afspraak niet kunt nakomen, gelieve ons dan telefonisch 050/641398, te verwittigen.