Welkom

Raadplegingen vinden plaats in de Torhoutsesteenweg 217, 8200 Sint-Andries

U kan ons bereiken op het nr  050/ 64 13 98

OF U kunt ONLINE (klik hier) een AFSPRAAK maken

Wij kunnen geen nieuwe patiënten buiten de regio 8200 meer aannemen.

MAATREGELEN CORONAVIRUS – COVID 19

Vanaf maandag 4 mei zullen de consultaties met extra voorzorgsmaatregelen kunnen worden hervat. Lees daarom volgende richtlijnen eerst goed door:

  • Indien u in contact bent geweest met iemand die bevestigd positief is OF u komt terug uit een rode zone gebied (zie https://diplomatie.belgium.be/nl) komt u NIET naar de praktijk maar belt u de praktijk op en blijft u in tussentijd in strikte quarantaine
  • Bij luchtwegklachten (hoest, keelpijn, verkoudheid, verstopte neus) en/of koorts komt u NIET op consultatie maar boek je een telefonisch contact in via de online agenda. De dokter zal jou dan opbellen rond dit tijdstip en luisteren welke maatregelen er verder genomen moeten worden.
  • Hebt u klachten van vermoeidheid, verminderde eetlust, diarree, hoofdpijn en/of smaak- en geurverlies kom je ook NIET op consultatie maar boekt u een ‘telefonisch contact’ en belt de dokter jou eerst zelf op. 
  • Kom zoveel mogelijk alleen. (max 1 begeleider zo nodig, bvb bij kinderen, mensen die niet goed mobiel zijn). 
  • Breng je eigen mondmasker mee en draag het bij binnenkomen in de praktijk. Indien je er geen hebt zal je er in de praktijk één krijgen die je nadien weer deponeert in de daarvoor voorziene container. 
  • Verplicht handen ontsmetten bij binnenkomen en het verlaten van de praktijk (handalcoholgel wordt hier voorzien). 
  • Gelieve afstand te bewaren in de wachtzaal. De agenda’s van de dokters zijn zo aangepast dat patiënten zo weinig mogelijk samen in de wachtzaal zullen moeten zitten. Kom dus graag op tijd maar niet té vroeg. 

Twijfel zeker niet om ons te contacteren, wij blijven beschikbaar om jullie advies te geven en zo nodig te ontvangen

Voor DRINGENDE zaken kan u ons OVER DE MIDDAG (12u30-14u) bereiken op het gsm-nummer 0471/89 23 98. Gelieve geen consultaties of huisbezoeken aan te vragen via het gsm-nummer tijdens de gewone consultatie-uren. Gelieve geen boodschappen in te spreken op de gsm, maar terug te bellen op het vast nummer indien we via de gsm niet te bereiken zijn.

MAAK HIER EEN AFSPRAAK ONLINE