Raadplegingen/Huisbezoeken

Raadplegingen

Hieronder vindt u een overzicht van de momenten waarop u bij elke arts terecht kan voor een raadpleging. Onze artsen werken enkel op afspraak. Voor een afspraak kan u op om het even welk moment online een afspraak maken via deze link en elke weekdag tussen 8u en 19u op het nummer 09/362.51.16. Hoe vroeger u belt, hoe vroeger u een afspraak kan krijgen. Gelieve ook door te geven met welke arts u een afspraak wenst.

Komt u met meer dan één persoon, maak dan ook meerdere afspraken. Voorziet u een langer gesprek voor een ernstige problematiek, een preoperatief onderzoek, een speciale ingreep of een gynaecologisch onderzoek, maak dan liefst telefonisch een afspraak, zodat wij voor u voldoende tijd kunnen voorzien.

Neemt u chronische medicatie in? Vergeet dan niet om tijdens de consultatie voldoende voorschriften te vragen, zodat u ons niet onnodig telefonisch hoeft te storen.

Bent u nog niet gekend in onze praktijk? Gelieve dan eerst eens telefonisch contact op te nemen alvorens online een afspraak te maken.

Klik hier om online een afspraak te maken

 

Huisbezoeken

U kan een huisbezoek aanvragen voor een dringend medisch probleem, of indien het niet mogelijk is om zelf op consultatie te komen. Gelieve, indien mogelijk, huisbezoeken aan te vragen voor 10u. Huisbezoeken kunnen enkel telefonisch aangevraagd worden, en dus niet via de online agenda. Gelieve ook steeds je adres nog eens te vermelden.

logo klein