Online afspraken

Klik hier om online een afspraak te maken

Via deze link kan u zelf een afspraak maken. U heeft hiervoor geen gebruikersnaam of paswoord nodig.

Klik op een vrij tijdstip (vrij) bij een arts naar keuze. U kan ook een andere datum kiezen met behulp van de kalender links bovenaan. In het volgende venster dient u uw familienaam, voornaam en telefoonnummer in te geven. U kan ook uw adres, geboortedatum, geslacht en de reden van contact ingeven, dit is echter niet verplicht.

Onderaan kan u, indien u dat wenst, ook uw e-mailadres of telefoonnummer achterlaten. Op dit e-mailadres ontvangt u onmiddellijk een bevestiging van uw afspraak en een herinnering de dag van de afspraak. Indien u uw gsm-nummer ingeeft, krijgt u een uur voor uw afspraak een SMS. Let op: dit kost 50 cent per SMS, en deze dienst moet u éénmalig activeren door een SMS-bericht te sturen naar 3003 met als boodschap “AFSPRAAK”. Dit is niet verplicht!

Na het boeken van een afspraak heeft u 2 mogelijkheden om uw geboekte afspraak aan te passen, te verplaatsen of te verwijderen.

1. Direct na het boeken van de afspraak

Nadat u de afspraak gemaakt heeft, krijgt u een bevestigingsscherm te zien. U kan op dat moment de net gemaakte afspraak aanpassen, verplaatsen of verwijderen. Opgelet: indien u te kort voor de afspraak bent, kan het zijn dat uw arts ingesteld heeft dat u zelf geen aanpassingen meer kunt maken maar dat u contact moet opnemen met uw praktijk om wijzigingen door te geven.

2. Via de bevestiging / herinnering e-mail

Als u een correct e-mailadres heeft achtergelaten tijdens het maken van de afspraak, ontvangt u zowel de bevestiging als herinnering van uw afspraak per e-mail.
Vanuit deze e-mail kan u ook uw afspraak nog aanpassen, verplaatsen en/of verwijderen.
Ook hier geldt de regel dat uw arts kan bepalen dat u al te kort voor de afspraak bent en dus niet meer zelf wijzigingen kunt maken.

U kan maximum 60 dagen op voorhand én ten laatste 15 minuten voor het gewenste tijdstip een afspraak reserveren. Komt u met meer dan één persoon, maak dan ook meerdere afsprakenVoorziet u een langer gesprek voor een ernstige problematiek, een preoperatief onderzoek, een speciale ingreep of een gynaecologisch onderzoek, maak dan liefst telefonisch een afspraak, zodat wij voor u voldoende tijd kunnen voorzien. 

Neemt u chronische medicatie in? Vergeet dan niet om tijdens de consultatie voldoende voorschriften te vragen, zodat u ons niet onnodig telefonisch hoeft te storen.

Farmaceutische vertegenwoordigers worden verzocht om telefonisch contact op te nemen voor een afspraak. Tijdens de gewone consultatie-uren ontvangen we immers geen vertegenwoordigers.

 

Klik hier om online een afspraak te maken

 

logo klein