Welkom op onze praktijksite!

Klik hier om online een afspraak te maken bij één van de artsen.

Klik hier om online een afspraak te maken bij diëtist Céline Van Effelterre.

Huisarts in opleiding

Vanaf april 2024 verwelkomen wij Dr. Cleonice Bauwens als huisarts in opleiding. Zij heeft in 2022 al haar opleiding als arts voltooid, en legt het laatste anderhalf jaar van haar specialisatie in de huisartsgeneeskunde af in onze praktijk. Zij heeft dus haar eigen spreekuur en doet ook huisbezoeken. U kan bij haar een afspraak boeken via de online agenda van onze praktijk.

Opvragen van voorschriften/attesten

Ondanks het verdwijnen van de coronamaatregelen merken wij in onze huisartsenpraktijk nog steeds een verhoogde vraag naar voorschriften en attesten via telefonisch contact, e-mail en andere ongebruikelijke wegen.

Dit werkt verstorend voor onze consultvoering, en laat ons niet toe om in te schatten of een voorschrift nog correct of noodzakelijk is.

Daarom worden er vanaf 1 februari 2024, voor onbepaalde tijd, enkel nog voorschriften en attesten verstrekt tijdens consultaties of huisbezoeken.

Op die manier krijgt U als patiënt de volledige aandacht van de arts tijdens de consultatie.

Neemt U chronische medicatie in? Vergeet dan niet om tijdens de consultatie voldoende voorschriften te vragen. De arts zal steeds in samenspraak met U bepalen wanneer het nodig is dat U op controle komt.

Hopend op uw begrip,

Huisartsenpraktijk De Dokterskamer

De Dokterskamer verwelkomt nieuwe huisarts

Vanaf 30 oktober 2023 start Dr. Thomas Blancquaert in onze praktijk. Hij liep hier reeds 12 maanden stage i.k.v. zijn opleiding specialisatie tot huisarts. Nu verwelkomen we hem terug als lid van ons team. Patiënten die hun dossier zouden willen laten nakijken of op punt stellen kunnen eveneens bij hem terecht voor een ‘preventief consult’.

‘Hallo! Ik ben zeer verheugd dat ik opnieuw deel mag uitmaken van dit team en kijk er naar uit u te mogen verwelkomen op consultatie!
Tot binnenkort!
Thomas’

Diëtiste

Vanaf 1 maart 2022 kan u in onze praktijk ook terecht bij diëtist Céline Van Effelterre. Zij is aanwezig op dinsdagavond en woensdagavond. U kan een afspraak maken voor dieetadvies via deze link, door te mailen naar celinevaneffelterre@gmail.com of telefonisch op 0491/36 99 29. Meer info over haar vindt u op deze pagina.

Klik hier om online een afspraak te maken bij één van de artsen.

Klik hier om online een afspraak te maken bij diëtist Céline Van Effelterre.

Voor meer informatie over online afspraken, klik in het menu op ‘ONLINE AFSPRAKEN’.