Nieuws

04/2023

De mondmaskerplicht in de zorgsector werd recent versoepeld. Ook in de huisartsenpraktijk valt de verplichting weg.

Wie luchtwegsymptomen vertoont en/of koorts heeft, kan nog steeds een mondmasker aandoen om andere patiënten in de wachtzaal of de arts niet ziek te maken. Ook is het mogelijk dat de arts een mondmasker draagt wanneer u ziek bent.

Wegenwerken:

In maart en april 2023 gebeuren er in de buurt van onze praktijk wegenwerken. Het asfalt in de Stationsstraat wordt op meerdere plaatsen hersteld. Hou dus rekening met mogelijke wegomleidingen, en vertrek op tijd naar uw afspraak.

Lees meer op https://wegenenverkeer.be/werken/herstelling-wegdek-stationsstraat-pelgrim-windekouter

01/10/2022

Vanaf 1 oktober 2022 verwelkomen wij een nieuwe arts in de praktijk: Florence De Vos. Ze zal gedurende anderhalf jaar ons team versterken tijdens haar specialisatie tot huisarts. Ze heeft dus haar eigen spreekuur en zal ook huisbezoeken doen.

01/03/2022

Vanaf 1 maart 2022 kan u in onze praktijk ook terecht bij diëtist Céline Van Effelterre. Zij is aanwezig op dinsdagavond en woensdagavond. U kan een afspraak maken voor dieetadvies via deze link, door te mailen naar celinevaneffelterre@gmail.com of telefonisch op 0491/36 99 29. Meer info over haar vindt u op deze pagina.

01/12/2021

Vanaf 1 december 2021 verwelkomen we Anja als ondersteunende kracht van ons team. Zij zal onder andere instaan voor het telefonisch en fysiek onthaal in de voormiddag. Vermeld, wanneer u belt, zeker eerst en vooral uw naam zodat zij gemakkelijk de nodige administratieve informatie kan terugvinden.

 

 

07/06/2021

Belangrijk nieuws! Vanaf 7 juni 2021 verhuist de praktijk naar een gloednieuw gebouw. U kan ons vanaf nu terugvinden op Stationsstraat 71, 9860 Scheldewindeke.

Met de verhuis nemen we ook een nieuw telefoonsysteem in gebruik. We verontschuldigen ons voor eventuele ongemakken en rekenen op uw begrip. U kan natuurlijk gemakkelijk online uw afspraak boeken via de online agenda.

Hopelijk tot gauw!

 

logo klein