Telefonisch spreekuur

 

In onze praktijk is er dagelijks van 11u00 tot 12u00 en van 18u00 tot 19u00 een arts aanwezig voor kort telefonisch overleg. U kan dan bellen voor niet-dringende informatie, uitslagen, kort advies,… . Tijdens zo’n belmoment kan het erg druk zijn. Uw arts is dan ook genoodzaakt om het gesprek kort te houden.

Telefonisch kan er geen diagnose worden gesteld. Daarvoor dient u een afspraak te maken. Ook voor uitgebreid advies of het in detail bespreken van uitslagen vragen wij u om op consultatie te komen.

Op elk telefonisch spreekuur kan u de artsen spreken die op dat moment raadpleging hebben. Hieronder zie je het schema van de raadplegingen met de aanwezige artsen in de voormiddag en in de avond. De andere artsen zijn uiteraard ook op de hoogte van uw medisch dossier en zullen u ook zo goed mogelijk proberen te helpen. Het is echter wel handiger om met de arts, die u tijdens de raadpleging onderzocht heeft, ook de verdere onderzoeken zoals labo-uitslagen, radiologie-beelden of specialistische adviezen te bespreken.