Welkom

 

Beste patiënt, hartelijk welkom op de website van onze huisartsenpraktijk.

Wij trachten u hier zo goed mogelijk te informeren over de werking en de mogelijkheden binnen onze praktijk, om zo de samenwerking en de wederzijdse verwachtingen te optimaliseren.

Wij beschouwen het als een voorrecht om de huisartsgeneeskunde te kunnen uitoefenen in een landelijke gemeente waar het fijn is om te wonen en te leven. Zowel jonge gezinnen met kinderen als een oudere populatie vinden hier hun gading door de centrale ligging en goede verbindingen met een uitgebreide regio en tegelijk de rust van een mooi natuurgebied.

Ons logo verwijst naar onze huisartsenpraktijk “op de kant van het schulensmeer”.

Daarbij heeft huisarts-zijn ook “meer kanten” : een huisarts begeleidt patiënten in verschillende levensfasen, in vreugdevolle maar ook moeilijke momenten, soms raadgever, vaak vertrouwenspersoon, zowel bij kleine kwaaltjes als bij ernstige ziektebeelden.

Om u nog beter van dienst te zijn en de veiligheid te verhogen, kan u voortaan ook met bancontact betalen tijdens de consultaties.

Tenslotte willen we deze website ook gebruiken om u, als patiënt, de mogelijkheid te bieden online afspraken te boeken. U bent dan niet meer afhankelijk van de openingsuren van de praktijk en de telefonische bereikbaarheid om een afspraak vast te leggen.

 

 

 

0032 0478 391 327