Raadplegingen

Afspraken

Wij werken enkel op afspraak.
Op afspraak dient u minder lang te wachten. Vermeld bij het maken van een afspraak eventueel de reden van uw contact. Als de secretaresse hiernaar vraagt, dan gebeurt dit in naam van de artsen om zo goed mogelijk een inschatting te kunnen maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. De secretaresse is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Huisregels

  1. Afspraken kan u telefonisch op alle weekdagen maken, bij voorkeur tijdens de openingsuren van het secretariaat :  8u-12u en 14u-18u.
  2. Komt U met meer dan één persoon, vraag dan ook meerdere afspraken.
  3. Voorziet U een langer gesprek voor een ernstige problematiek, een speciale ingreep, een pré-operatief onderzoek of een uitgebreid onderzoek bv voor een schuldsaldo-verzekering ,vermeld dit dan bij de aanvraag zodat we met de tijdsduur rekening kunnen houden.
  4. Spoedgevallen kunnen tussendoor opgevangen worden door de arts die op dat moment beschikbaar is. Gelieve hiervoor steeds telefonisch te verwittigen
  5. Indien u verschillende problemen wil bespreken zijn wij soms genoodzaakt om dit te spreiden over verschillende consultaties. Dit om elk probleem grondig te kunnen behandelen, maar ook om onze agenda te respecteren en andere patiënten niet te lang te laten wachten.