Praktijkvisie

Medi-Vorst

Onze groep streeft naar een professionele en kwalitatief hoogstaande continue zorgverlening voor de patiënten. Door goede samenwerking en overleg tussen de huisartsen in ons team en met de ondersteuning van ons secretariaat kunnen we deze zorg verlenen.

We hebben ervoor gekozen om binnen onze praktijk een afgestuurde arts verder op te leiden tot huisarts. Zo waait er een frisse wind doorheen de praktijk, en hopen we jullie sneller en beter te kunnen verderhelpen.

Dankzij deze samenwerking kunnen we de beschikbaarheid optimaler maken. Door ervaring te delen willen we de kwaliteit van onze zorg verbeteren. Wij willen zorg aanbieden die wetenschappelijk gefundeerd is, steunt op een rijke beroepservaring en rekening houdt met de waarden en verwachtingen van de patiënten.

 

Samenwerking onderling en met andere eerstelijns gezondheidswerkers

De diversiteit van onze groep is een belangrijk gegeven van onze praktijk. De verschillende interesses van artsen maakt een groepspraktijk sterker: van zwangerschapsbegeleiding, over zuigelingenzorg, allergieën, sport tot palliatieve zorg.
Als huisartsen bieden wij een totaalpakket op maat van de patiënt samen met alle andere zorgverleners en specialisten uit de buurt. Wij kozen niet voor één vast team, maar bewust voor het samenwerken met de rijkdom van vele verschillende eerstelijnswerkers en specialisten. Dit garandeert een maximale keuzevrijheid voor de patiënten en laat toe voor elke aandoening een zorgverstrekker te vinden die het meest onderlegd is om bij een bepaald probleem te helpen.

 

Voor wat kan je bij ons terecht?

Voor alles wat de eerste lijn te bieden heeft: alle klassieke ziektes en kwaaltjes, doch ook voor gynaecologisch onderzoek, zwangerschapsbegeleiding, zuigelingenzorg en kindergeneeskunde, hechten van wonden, kleine heelkunde, bevriezen van wratten, vaccinaties, preventieve (kanker)onderzoeken, vragen bij het einde van het leven, …