Praktische info

Onze praktijken.

We zijn actief op 2 praktijkplaatsen: Houthoek 57B in Groot-Vorst en Lindestraat 9 in Klein-Vorst.

 

Bij wie maak je een afspraak?

Iedere patiënt beslist bij welke arts hij bij voorkeur gaat. Als iemand overbelast is of op verlof kan je bij iemand anders van de equipe terecht. De dossiergegevens zijn via de computer beschikbaar voor alle artsen (voor zeer vertrouwelijke zaken mag je echter aan je meest vertrouwde arts vragen om iets tussen jullie beiden te houden). Je betaalt bij iedereen het zelfde remgeld.

 

Hoe maak je een afspraak voor een raadpleging?

Kan je met de computer overweg? Maak dan zelf een afspraak online: via de website kan je een afspraak maken bij de arts die je wil.

Of je belt naar de vertrouwde nummers: Stefan en Patrik 013 66 15 24 / Leentje,Pieter en Jules: 013 66 23 82.
Onze praktijkassistenten: Marth en Antje helpen je graag verder.

Vrije raadpleging: gezien de Corona pandemie is er voorlopig geen vrije raadpleging.  Ter vervanging werken dokter Stefan en Patrik ook in de voormiddag op afspraak.  U kan onze praktijkassistenten bellen voor een afspraak.

 

Hoe maak je een afspraak voor een huisbezoek?

Dat doe je best in de voormiddag en bel daarvoor naar de vertrouwde nummers:
Leentje, Pieter en Jules: 013 66 23 82, Stefan en Patrik 013 66 15 24.

 

Wanneer bel je voor uitslagen of voor de verlenging van een voorschrift?

Dat proberen we goed te regelen want zowel artsen als patiënten worden niet graag gestoord tijdens de raadpleging.

Uitslagen (labo, RX): als ze niet complex zijn worden ze in de voormiddag medegedeeld door de praktijkassistentes. Bij afwijkende uitslagen verbinden ze de arts door of wordt een afspraak gemaakt.

Voorschriften voor medicatie: probeer die vooral tijdens een raadpleging te vragen! Heb je graag een voorraad voor verscheidene maanden? Vraag het gerust aan je arts en we geven voldoende voorraad mee. Zit je toch onverwacht door de voorraad, bel dan alleen in de voormiddag naar de bovenvermelde nummers.