Samenwerken op 2 plaatsen

Het komt ongetwijfeld in het begin wat raar over… 3 artsen die samenwerken op 2 plaatsen.

In principe blijven dr. Haeverans Luc en dr.   Van der Donck Toon werken op hun huidige adres Steenbergstraat 31 en Astridplein 54. We vormen een groep met dr. Vanderauwera Sarah, eveneens erkend huisarts. (dus geen arts in opleiding)

Dr. Vanderauwera zal halftijds werken op beide adressen maar is voltijds ter beschikking voor de patiënten van beide praktijken.

Onze computerservers op beide plaatsen zijn op een beveiligde manier aan elkaar gekoppeld, zo ook onze afsprakenwebsite en in de nabije toekomst onze telefonie.

We bieden aan alle patiënten van beide praktijken onze raadplegingsmomenten aan. Alle patiënten zijn welkom op beide adressen, dit mag wisselen, op de afspraak en bij de dokter die u zelf kiest. Het is voor ons geen probleem als u ons afwisselend consulteert, doch indien gewenst kan u ook steeds de vertrouwde arts blijven kiezen.

Uw medisch dossier kan dus op elk adres door elke arts geconsulteerd worden, doch hierbuiten door geen enkele arts. Dit systeem is optimaal beveiligd.

Er is wekelijks een overleg tussen de drie artsen waar we problemen bespreken en tekorten in onze organisatie aanpassen.

We hopen op uw vertrouwen in deze samenwerking.