Welkom

Vanaf 1 oktober 2015 zijn we gestart met onze nieuwe groepspraktijk ‘Medigro’ ,een samenwerking van drie huisartsen te Grobbendonk om uw medische zorg te optimaliseren.

En nog meer: Medigro breidt uit vanaf 1 juni 2016! We verwelkomen dan Dr. Jan Smans in onze praktijk. Dr. Jan Smans was jaren als huisarts werkzaam in Vorselaar. Door samen te werken met onze praktijk hoopt hij de continuïteit van zorg voor zijn patiënten te kunnen verzekeren nu hij zijn huis in de Van De Wervelaan te Vorselaar verkocht heeft. Dr. Jan Smans zal nog raadplegingen houden in de Steenbergstraat 31 te Grobbendonk. Zijn patiënten kunnen ook terecht in de agenda’s van de andere collega’s van onze praktijk zowel in de Steenbergstraat 31 als in de kabinetten Astridplein 54 te Grobbendonk. Op beide lokaties hebben we toegang tot alle medische dossiers.

 Voor een afspraak online         

De praktijken van Dr. Haeverans Luc en Dr. Van der Donck Toon vormen een netwerk in associatie met Dr. Vanderauwera Sarah en Dr. Smans Jan. De vertrouwde kabinetten Steenbergstraat 31 en Astridplein 54 blijven in gebruik. Alle medische dossiers kunnen altijd door elke arts geraadpleegd worden.

  

Dr. Vanderauwera Sarah zal werken op beide adressen.  Ze is erkend huisarts (afgestudeerd in 2011)  en werkt als volwaardige collega in beide praktijken. Elke patiënt is welkom op beide adressen. Dr. Smans Jan zal enkel raadplegingen doen in de Steenbergstraat 31.

Let wel: Door te kiezen in de digitale agenda weet u steeds bij welke arts u een afspraak maakt.

Gelieve voor Dr. Vanderauwera Sarah steeds na te kijken op welk adres uw afspraak doorgaat. Dr. Haeverans Luc en    Dr. Van der Donck Toon en Dr. Smans Jan werken steeds op de gekende locaties.

Maak een afspraak door te ‘klikken’ en u komt op de vertrouwde website van de digitale wachtkamer waar u zich kan registreren of uw bestaande registratie gegevens gebruikt.