Welkom

IMG_2328 - kopie

Welkom op de website van Huisartsenpraktijk Molenhoek

NIEUWS en INFO

Vanaf 2/12/2021 werken we met een ander telesecretariaat (op de momenten dat onze secretaresse niet in de praktijk aanwezig is). U zal ons ‘s morgens kunnen bereiken vanaf 8h.

 1. Vanaf 1 oktober 2021 start Dr Charlotte Moock als HAIO in de praktijk. Een HAIO is een gediplomeerde arts die het laatste deel van de huisartsopleiding in onze praktijk vervolledigt. Het is een volwaardig arts die deelneemt aan raadplegingen, huisbezoeken en wachtdienst en werkt onder toezicht van praktijkopleiders (dr Van Rentergem & dr Beeckman).
 2. Nieuwe praktijk: dr Van Rentergem, dr Beeckman en dr Charlotte Moock verhuizen naar deze nieuwe locatie; Bovenhoekstraat 58, vermoedelijk vanaf januari 2022. Dr Floré blijft verder werken op de huidige locatie. De samenwerking blijft!
 3. In afwachting van de nieuwe praktijkruimtes hebben we een 3e consultatieruimte voorzien in Bovenhoekstraat 44. Via kleurcodes in de online agenda zal duidelijk gemaakt worden waar de raadpleging doorgaat. Dit zal u ook telefonisch meegedeeld worden indien u op deze manier een afspraak maakt.
 4. Afspraken in verband met voorschriften:
  1. Indien een laatste consult meer dan 3 maanden geleden is: gelieve een afspraak te maken in de praktijk!
  2. Indien er toch een voorschrift telefonisch moet aangevraagd worden: Vanaf heden kan je medicatie afhalen bij apotheek met identiteitskaart; maar zonder papieren bewijs van het voorschrift. Op www.mijngezondheid.be  kan u terugvinden welke voorschriften nog ‘open’ staan bij de apotheek. U vindt daar naast alle voorschriften ook info over je vaccinaties, … terug.
   Eventueel kunnen ze ook afgehaald worden in het secretariaat, dagelijks tussen 8h hen 12h, en op di NM tot 16h30. De bedoeling van deze regeling is om te hoge druk op de artsen te vermijden. De laatste tijd worden we overstelpt door vragen om voorschriften te mailen of op te sturen per post, wat geenszins de bedoeling is.  Gelieve hier zo veel mogelijk rekening mee te houden.


VANAF 1/7/2019 VOEREN WE EEN VOORLOPIGE PATIËNTENSTOP IN TE VOEREN. 
NIEUWE INWONERS VAN OUTER EN INWONENDE FAMILIELEDEN VAN GEKENDE PATIËNTEN WORDEN WEL NOG TOEGELATEN.
GELIEVE GEEN AFSPRAAK TE MAKEN OP ONZE WEBSITE INDIEN U NOG GEEN PATIËNT BIJ ONS BENT

Een afspraak maken kan u zelf online doen.

Een afspraak maken via het secretariaat kan op nummer:054/ 33 99 64.

Huisbezoeken kunnen enkel telefonisch worden aangevraagd via het secretariaat. Gelieve indien mogelijk voor 10h aan te vragen.

De info omtrent COVID 19 kan u op de aparte pagina vinden.
Lees deze info vooraleer u een afspraak maakt aub.

Huisbezoeken kunnen worden aangevraagd (bij voorkeur voor 10h) voor patiënten zonder luchtwegklachten.  Het dragen van een  mondmasker is ook verplicht voor de patiënt tijdens het huisbezoek.  Ook tijdens het huisbezoek vragen we zoveel mogelijk de afstandsregel van 1.5m toe te passen!

Op weekdagen zijn we steeds te bereiken vanaf 7h45 tot einde van de avondconsultaties op 054/33 99 64.
Nadien kan u terecht op de wachtdienst op nummer  054/518616.

NIEUW!!  Op vrijdagavond, in het weekend en op feestdagen wordt u doorverwezen naar de wachtpost van de regio, te bereiken via 1733