AFSPRAKEN

Om de kwaliteit van de zorgen te bewaken en de wachttijden te beperken, kunnen wij enkel nieuwe patiënten inschrijven die wonen in Lichtaart en Kasterlee. Alleen op deze manier kan er voldoende zorg en aandacht besteed worden aan onze reeds ingeschreven patiënten.

Dokter Kersemans neemt voorlopig geen nieuwe patiënten meer aan. Gelieve hier rekening mee te houden.

Dr. Lise Claes is huisarts in opleiding. Zij is afgestudeerd als volwaardig arts en bekwaamt zich in onze praktijk verder in de huisartsgeneeskunde.

Het  is mogelijk online een afspraak te maken via www.remedici.afspraken.be. De eerste maal dient u een account te maken. In twee korte demofilmpjes wordt aan de hand van fictieve gegevens uitgelegd hoe u dit moet doen. Als u online een afspraak maakt, zal u steeds een bevestigingsmail krijgen.

U kan natuurlijk ook steeds telefonisch of ter plaatse een afspraak maken. We zijn van 8u00 tot 19u00 te bereiken op het nummer 014 721 000.

We vragen om bij voorkeur een afspraak in de voor- of namiddag te maken. Zo beperken we de wachttijden van de avondspreekuren. Deze worden bij voorkeur gereserveerd voor patiënten die door overmacht (werk, school, …) enkel ‘s avonds kunnen.

Indien u met 2 personen komt, gelieve dan 2 afspraken te maken.

We vragen om steeds uw identiteitskaart (en deze van uw kinderen) mee te nemen op de raadpleging. Wijzigingen van uw administratieve gegevens kunnen ook steeds aan onze secretaresses gemeld worden.