AFSPRAKEN

Om voldoende kwaliteit te kunnen bieden aan ons huidige patiëntenbestand, kunnen we in onze praktijk geen nieuwe patiënten opnemen van buiten de deelgemeente Lichtaart. Noodzakelijke of dringende hulp zal evenwel altijd geboden worden aan wie zich aanmeldt.

Dr. Rani Lodewijckx is huisarts in opleiding. Zij is afgestudeerd als volwaardig arts en bekwaamt zich in onze praktijk verder in de huisartsgeneeskunde.

De raadpleging van dr. Kersemans op donderdagavond gaat niet door in de praktijk van de Zagerijstraat. Deze vindt plaats in De Hese 13 (gehucht Grootrees) in Kasterlee. 

Het is voor patiënten met een globaal medisch dossier in de praktijk mogelijk online een afspraak te maken via www.remedici.afspraken.be. De eerste maal dient u contact op te nemen met het secretariaat.

U kan natuurlijk ook steeds telefonisch of ter plaatse een afspraak maken. We zijn van 8u00 tot 19u00 te bereiken op het nummer 014 721 000. Dagelijks is tussen 12u30 en 13u00 uur de balie gesloten.

We vragen om bij voorkeur een afspraak in de voor- of namiddag te maken. Zo beperken we de wachttijden van de avondspreekuren. Deze worden bij voorkeur gereserveerd voor patiënten die door overmacht (werk, school, …) enkel ‘s avonds kunnen.

Indien u met 2 personen komt, gelieve dan 2 afspraken te maken.

We vragen om steeds uw identiteitskaart (en deze van uw kinderen) mee te brengen op de raadpleging. Wijzigingen van uw administratieve gegevens kunnen ook steeds aan onze secretaresses gemeld worden.