REMEDICI

 

BELANGRIJKE NIEUWS: TIJDELIJKE BEPERKING VAN DE TOEGANKELIJK VAN ONZE PRAKTIJK WEGENS ENORME CORONADRUKTE EN UITVAL VAN ENKELE MEDEWERKERS VANAF 1/11/21 TOT EN MET 31/12/21. ENKEL NOODZAKELIJKE ZORG ZAL TOEGESTAAN WORDEN EN DOOR HET SECRETARIAAT BEVRAAGD WORDEN BIJ HET MAKEN VAN DE AFSPRAKEN. CHRONISCHE NIET-DRINGENDE ZORG ZAL UW HUISARTS OPLOSSEN DOOR VOORSCHRIFTEN TE VOORZIEN TOT NA NIEUWJAAR. WE REKENEN OP UW BEGRIP EN HOPEN NA NIEUWJAAR DEZE BEPERKING OP TE HEFFEN.

 

MEER INFO IN VERBAND MET DE GRIEPVACCINATIECAMPAGNE KAN U TERUGVINDEN ONDER HET TABBLAD “GRIEPVACCINATIE”.

U kan zowel telefonisch als online een afspraak maken via www.remedici.afspraken.be.

Heb je advies nodig of denk je telefonisch geholpen te kunnen worden, kan je ook een telefoonafspraak maken. Indien u tekens van infectie vertoont (grieperig, luchtwegklachten, buikgriepklachten) vragen wij u om niet onmiddellijk een afspraak in te plannen, maar eerst online een vragenlijst in te vullen (ctpc code zelf maken lichte klachten). Indien het uit deze vragenlijst blijkt dat u eerst een corona-test moet laten afnemen, krijgt u ook onmiddellijk een code en de mogelijk om de test in te plannen.

Ook indien u geen symptomen heeft, maar wel een hoogrisicocontact had (langer dan een kwartier, op een afstand minder dan 1,5 meter zonder mondmasker), dient u zich te laten testen.

Het resultaat van een coronawisser kan tot 24 tot 48 uur op zich laten wachten. Je kan zelf het testresultaat opzoeken op http://www.mijngezondheid.be (via eID-kaart + kaartlezer of de app “itsme”).

 

ALS JE NAAR DE PRAKTIJK KOMT

  • kom zo stipt mogelijk op je afspraak (niet te laat, maar ook niet veel te vroeg)
  • steeds aanmelden aan de balie
  • ontsmet je handen
  • breng steeds een mondmasker mee (zonder ventiel!)
  • bewaar afstand met andere patiënten

 

We doen het maximum om onze patiënten in veilige omstandigheden hulp te bieden. Dit betekent soms dat u niet steeds uw vertrouwde huisarts zult zien. We houden wel uw globaal medische dossier nauwkeurig bij en overleggen wekelijks.

Op 30 september vervolledigt dokter Charlotte Peeters haar opleiding. Vanaf 1 oktober zal ze starten te Medische praktijk Oosterlo (Zammelseweg 92, 2440 Geel; 014 86 78 78). Op 1 oktober verwelkomen we huisarts in opleiding dokter Charles Vandecruys.