REMEDICI

 

U kan zowel telefonisch als online een afspraak maken via www.remedici.afspraken.be.

Heb je advies nodig of denk je telefonisch geholpen te kunnen worden, kan je ook een telefoonafspraak maken. Indien u tekens van infectie vertoont (grieperig, luchtwegklachten, buikgriepklachten) vragen wij u om niet onmiddellijk een afspraak in te plannen, maar eerst online een vragenlijst in te vullen via http://www.mijncoronatest.be. Indien het uit deze vragenlijst blijkt dat u eerst een corona-test moet laten afnemen, krijgt u ook onmiddellijk een code en de mogelijkheid om de test in te plannen.

Ook indien u geen symptomen heeft, maar wel een hoogrisicocontact had (langer dan een kwartier, op een afstand minder dan 1,5 meter zonder mondmasker), dient u uw contact te beperken en een PCR test in te plannen van zodra u symptomen krijgt.

Het resultaat van een coronawisser kan tot 24 tot 48 uur op zich laten wachten. Je kan zelf het testresultaat opzoeken op http://www.mijngezondheid.be (via eID-kaart + kaartlezer of de app “itsme”).

ALS JE NAAR DE PRAKTIJK KOMT

  • kom zo stipt mogelijk op je afspraak (niet te laat, maar ook niet veel te vroeg)
  • steeds aanmelden aan de balie
  • ontsmet je handen
  • breng steeds een mondmasker mee (zonder ventiel!)
  • bewaar afstand met andere patiënten

 

We doen het maximum om onze patiënten in veilige omstandigheden hulp te bieden. Dit betekent soms dat u niet steeds uw vertrouwde huisarts zult zien. We houden wel uw globaal medische dossier nauwkeurig bij en overleggen wekelijks.

Op 30 september vervolledigt dokter Charlotte Peeters haar opleiding. Vanaf 1 oktober zal ze starten te Medische praktijk Oosterlo (Zammelseweg 92, 2440 Geel; 014 86 78 78). Op 1 oktober verwelkomen we huisarts in opleiding dokter Charles Vandecruys.