Samenwerkingsverband

Dat geneeskunde een wetenschap is die niet stilstaat hoeven wij u allicht niet te vertellen. De kennis in verband met gezondheid en ziekte wordt alsmaar groter en ingewikkelder. Ook de technische mogelijkheden breiden steeds maar uit. Door te gaan samenwerken hebben we de mogelijkheid gekregen om deze evolutie op de voet te blijven volgen. Door een betere organisatie van de praktijk krijgt iedere arts wat meer tijd om bijscholingen te volgen. Dit zowel in de algemene geneeskunde als in bepaalde deelgebieden van de huisartsgeneeskunde die hem meer interesseren. De groepspraktijk laat ons ook toe om onze kosten te delen. Hierdoor krijgen we de mogelijkheid om apparatuur op peil te houden en nieuwe aankopen te overwegen om u een betere dienstverlening te kunnen geven.

Wij werken samen in een vaste associatie en streven onderlinge samenwerking na, met ruimte voor overleg. Alle medische gegevens zijn opgeslagen in een centraal dossier, toegankelijk voor beide artsen. Wij bieden u een persoonlijke en wetenschappelijk onderbouwde zorg aan.

Elke patiƫnt kiest de huisarts die hij of zij wenst. De andere arts staat ter beschikking wanneer uw eigen huisarts afwezig is. Deze heeft dan ook toegang tot uw medisch dossier met alle benodigde gegevens.

In samenwerking met u streven wij een integrale zorgverlening na, vanuit de overtuiging dat uw welzijn niet alleen bepaald wordt door ziekte maar ook door sociale, maatschappelijke en milieufactoren en uw eigen beleving. Wij willen deze zorg eveneens mogelijk maken door een goede samenwerking met andere hulpverleners (artsen, specialisten, verpleegkundigen, kinesitherapeuten, diƫtisten, psychologen enz.) en met de bevoegde instanties (overheid, netwerk palliatieve zorg, ziekenfondsen enz.).