NIEUWS

Helaas gaat dokter Claudia Sterckx onze praktijk (wegens verhuizing) per 1 oktober a.s. verlaten. Wij zoeken daarom met spoed een nieuwe collega huisarts. 

Onze praktijk ligt in een zogenaamd Impulseo gebied (huisartsen-arme zone). Een goede kennis van de Franse taal is nodig gezien we in de rand van Brussel werken. Er is elke ochtend ondersteuning van een praktijkassistente. 

We draaien mee in goed georganiseerde week- en weekendwachtdiensten. De werktijden zijn in overleg. De (voltijds) functie is beschikbaar vanaf 1 september 2021. 

We maken gebruik van een gelabeld EMD (CareConnect) en een online agenda (Doctena Sanmax).

Indien u geïnteresseerd bent in deze vacature, kunt u via onze praktijklijn 02 377 41 41 contact opnemen met dokter Peter Stegen of dokter Claire Albert.

Totdat er voor dokter Sterckx een vervangende huisarts is gevonden, geldt er helaas voor onze praktijk een patiëntenstop.Het telefonisch spreekuur van dokter Stegen is tot nader order afgeschaft. U zult van hem te horen krijgen wanneer u hem kunt bellen voor de uitslag van een resultaat of u kunt hiervoor overleggen met de praktijkassistente.Nieuwsberichten in verband met het Coronavirus (COVID-19):

  • De vrije raadplegingen zijn afgelast – u kunt alleen nog op afspraak komen.
  • Indien u last hebt van een luchtweginfectie of een andere COVID-19-achtige klacht dan belt u het beste eerst naar de praktijk. Als de dokter u op de praktijk wil onderzoeken zult u een afspraak krijgen. Het is ook mogelijk dat u wordt doorgestuurd naar het pretriage-centrum voor onderzoek.
  • Het is voor iedereen die de praktijk bezoekt verplicht een mondneusmasker te dragen. 
  • Alle informatie betreffende het Coronavirus (COVID-19) vindt u hier (Nederlands, Français, Deutsch, English).


Vanaf 1 mei 2019 wordt u tijdens het weekend of op feestdagen niet meer automatisch doorgeschakeld naar Wachtpost Zennevallei. De wachtpost-dispatching wordt te veel gestoord door telefoons op doorschakeling zonder dringende hulpvraag. U dient de wachtpost nu zelf te contacteren via het telefoonnummer 02 361 10 10.Bancontact betalenU kunt bij alle dokters van onze praktijk met bancontact betalen!

Zij geven er de voorkeur aan wanneer u hiervan gebruik maakt.