NIEUWS

Tegenwoordig is het ook bij dokter Stegen mogelijk om online een afspraak bij hem te maken. Ga hiervoor naar Maak een online-afspraak.Elke Carlier is psycholoog en vanaf november 2021 werkzaam in onze praktijk. Voor het maken van een afspraak belt u met 0470 858 605. Meer informatie is te vinden op de pagina Psycholoog

 

 

 

 

 Helaas heeft dokter Claudia Sterckx onze praktijk (wegens verhuizing) per 1 oktober 2021 verlaten. Wij zoeken daarom met spoed een nieuwe collega huisarts. 

Onze praktijk ligt in een zogenaamd Impulseo gebied (huisartsen-arme zone). Een goede kennis van de Franse taal is nodig gezien we in de rand van Brussel werken. Er is elke ochtend ondersteuning van een praktijkassistente. 

We draaien mee in goed georganiseerde week- en weekendwachtdiensten. De werktijden zijn in overleg. De (voltijds) functie is per direct beschikbaar. U krijgt de beschikking over een eigen consultatieruimte.

We maken gebruik van een gelabeld EMD (CareConnect) en een online agenda (Doctena Sanmax).

Indien u geïnteresseerd bent in deze vacature, kunt u via onze praktijklijn 02 377 41 41 contact opnemen met dokter Peter Stegen of dokter Claire Albert.

Totdat er voor dokter Sterckx een vervangende huisarts is gevonden, geldt er helaas voor onze praktijk een patiëntenstop.Het telefonisch spreekuur van dokter Stegen is tot nader order afgeschaft. U zult van hem te horen krijgen wanneer u hem kunt bellen voor de uitslag van een resultaat of u kunt hiervoor overleggen met de praktijkassistente.Nieuwsberichten in verband met het Coronavirus (COVID-19):

  • De vrije raadplegingen zijn afgelast – u kunt alleen nog op afspraak komen.
  • Indien u last hebt van een luchtweginfectie of een andere COVID-19-achtige klacht dan belt u het beste eerst naar de praktijk. Als de dokter u op de praktijk wil onderzoeken zult u een afspraak krijgen. 
  • Het is voor iedereen die de praktijk bezoekt verplicht een mondneusmasker te dragen. 
  • Alle informatie betreffende het Coronavirus (COVID-19) vindt u hier (Nederlands, Français, Deutsch, English).


Vanaf 1 mei 2019 wordt u tijdens het weekend of op feestdagen niet meer automatisch doorgeschakeld naar Wachtpost Zennevallei. De wachtpost-dispatching wordt te veel gestoord door telefoons op doorschakeling zonder dringende hulpvraag. U dient de wachtpost nu zelf te contacteren via het telefoonnummer 02 361 10 10.Bancontact betalenU kunt bij alle dokters van onze praktijk met bancontact betalen!

Zij geven er de voorkeur aan wanneer u hiervan gebruik maakt.