Het team

Dr. Kristien Piette groeide op in Lommel en voltooide haar studies in Antwerpen. Ze werkt al vanaf haar huisartsenstage in deze groepspraktijk in Zolder. Jarenlang was ze actief als schrijver en spreker in de gezondheidsvoorlichting met folders,artikels en voordrachten.

 

 

 

 

Dr. Mark Viaene is afkomstig uit Leuven, waar hij ook zijn studies geneeskunde voltooide. Hij deed stages in Vilvoorde (orthopedie) en Machelen. Hij trok voor 2 jaar naar Bolivië om er ontwikkelingswerk te doen. Hij werkte 15 jaar (tot 2005) als part-time wetenschappelijk medewerker (kanker)preventie. Hij is gehuwd, heeft 3 kinderen en ondertussen ook al 5 kleinkinderen.

 

 

 

 

Dr. Catherine Politis groeide op in Genk. Na het middelbaar ging ze geneeskunde studeren in Leuven. Tijdens haar studies deed ze ook een ontwikkelingshulpstage in Suriname. In 2011 studeerde ze af als algemeen arts en deed haar HAIO-opleiding tot huisarts hier in de praktijk.  Nadien besloot ze om definitief te blijven. Ze is getrouwd en mama van een dochtertje Hannah en een zoontje Isaak.

 

 

 

 

Dr. Ben Vanleeuw is afkomstig uit Herk-De-Stad en deed zijn 2-jarige HAIO-opleiding in onze praktijk. Hij trok tijdens zijn studies geneeskunde naar Paraguay voor een stage in de kindergeneeskunde en gynaecologie. Zijn interesses liggen verder ook nog in de sportgeneeskunde, waarvoor hij een bijkomende opleiding volgt in Leuven.

 

 

 

Liliane werkt al 40 jaar met hart en ziel aan het onthaal van onze praktijk. Ze zal u een afspraak bezorgen en u zo goed mogelijk verder helpen met uw vragen. Ze is net als de artsen gebonden aan medisch beroepsgeheim.

 

 

 

 

 

 

Huisarts-in-opleiding (HAIO):

Wat is dat juist, HAIO? Om huisarts te worden, dien je een negen jaar durende opleiding te volgen. Wie met succes de eerste zes jaar afwerkt, krijgt het diploma van arts. Daarna kies je tussen een loopbaan als huisarts of specialist. Wie voor de uitdaging huisarts gaat, is anderhalf jaar HAIO (huisarts in opleiding) in een erkende opleidingspraktijk, zoals de onze, en doet nog eens anderhalf jaar diverse stages. Indien nodig kan de HAIO tijdens consultaties één van de vaste artsen om advies vragen. Op regelmatige tijdstippen maken de begeleidende huisartsen tijd voor overleg. Hierbij staan we uitgebreid stil bij moeilijke consultaties of uitdagende diagnoses. Een HAIO in de praktijk betekent ook dat we veel met elkaar communiceren en onze kennis toetsen aan de nieuwste inzichten.

Wat betekent dit voor u?  Een volwaardige, vierde arts die ons team versterkt. Hierdoor kan u op een nog betere beschikbaarheid rekenen in onze praktijk. Zo kan u beroep doen op ons advies op een moment dat u het best uitkomt. U kiest zelf bij wie u terecht komt. En hebt u dringende zorgen nodig? Dan zal u zo snel mogelijk door één van ons geholpen worden.