Het team

Dr. Catherine Politis

Dr. Politis studeerde in 2011 af als algemeen arts en deed haar HAIO-opleiding tot huisarts hier in de praktijk.  Nadien besloot ze om definitief te blijven. Ze is getrouwd en mama van Hannah, Isaak en Niklas.

 

 

 

Dr. Ben Vanleeuw

Dr. Vanleeuw is afkomstig uit Herk-De-Stad. Hij trok tijdens zijn studies geneeskunde naar Paraguay voor een stage in de kindergeneeskunde en gynaecologie. Hij deed zijn HAIO-opleiding tot huisarts in deze praktijk en besloot nadien om bij ons te blijven. Zijn interesses liggen verder ook nog in de sportgeneeskunde, waarvoor hij een bijkomende opleiding deed aan de KU Leuven. Hij is papa van een zoontje Louis.

 

 

 

Dr. Mark Viaene

Dr. Viaene is 1 mei 2024 op pensioen gegaan. Hij bedankt alle patiënten voor het vertrouwen en wenst hen een goede vaart en geluk toe.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dr. Lauren Oosterbos

Dr. Oosterbos groeide op in Bokrijk. Ze studeerde in 2020 af aan de KU Leuven. Haar opleiding tot huisarts vervolledigde ze in deze praktijk. Haar voornaamste interesses liggen bij de inwendige geneeskunde, pediatrie en zwangerschapsopvolging. Ze heeft vakantiewerk als arts bij Kind & Gezin gedaan. Vanaf 2 mei 2024 zal ze zich vol enthousiasme aansluiten bij ons team van artsen.

 

 

 

 

Dr. Jolien Paulussen

Op 2 oktober is Dr. Paulussen gestart in onze praktijk.  Ze is afgestudeerd basisarts en heeft zich gespecialiseerd in de huisartsgeneeskunde.

Ze zal anderhalf jaar in onze praktijk komen werken.

 

 

 

Onze praktijk is officieel erkend door de Federale OverheidsDienst van Volksgezondheid én is aangesteld door het Interuniversitair Centrum voor HuisartsenOpleiding (ICHO) als opleidingspraktijk.  De huisarts-in-opleiding (haio) is dus een gediplomeerd arts die zich drie jaar specialiseert in de huisartsgeneeskunde.

Als opleidingspraktijk worden wij voortdurend aangemoedigd om alle recente ontwikkelingen in de huisartsgeneeskunde en in opleidings- technieken mee op te volgen. De aanwezigheid van een haio betekent dan ook een nog betere en meer professionele dienstverlening aan alle patiënten van onze praktijk.

De haio is betrokken bij alle activiteiten van deze praktijk en overlegt dagelijks met ons. Op deze manier blijft je huisarts op de hoogte van je situatie.

 

 

 

Lore werkte als verpleegkundige op de afdeling cardiologie en pneumologie in het Sint-Franciscusziekenhuis. Nu versterkt zij ons team als praktijkassistente, waarbij ze zowel het secretariaat als ook verpleegkundige taken op zich neemt (zoals vb bloedafnames, ECG’s, spirometries, vaccinaties).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fany, afkomstig uit Eversel, ondersteunt ons secretariaat. Zij zal afspraken voor je maken en je verder helpen met administratieve vragen.