Huisbezoeken

De huisbezoeken zij enkel bestemd voor zwaar zieke patiënten en/of voor patiënten die zich op geen enkele manier zelf naar de consultatie ruimte kunnen begeven. Indien u in de mogelijkheid bent om op welke manier ook tot bij mij te geraken  dan kan u geen huisbezoek verkrijgen.
In 9 op de 10 gevallen is dit mogelijk en verantwoord. Huisbezoeken zijn bestemd voor minder mobiele of zwaar zieke patiënten. Het werken in de consultatieruimte zelf heeft trouwens meerdere voordelen. Het dossier is bij de hand en het onderzoek kan gebeuren in de beste omstandigheden: alle noodzakelijke benodigdheden en apparatuur zijn aanwezig, er is een goede verlichting, een onderzoekstafel en de nodige ruimte. Houdt er rekening mee dat het aantal huisartsen afneemt waardoor er in de toekomst steeds minder tijd vrij zal zijn voor verplaatsingen naar de patiënt toe.

Huisbezoeken kunnen enkel telefonisch (050/41.57.18) aangevraagd worden. Huisbezoeken voor de dag zelf dienen ten laatste voor 12u30 aangevraagd te worden. Anders kan ik niet garanderen dat het nog kan uitgevoerd worden op de dag zelf. Is het echt iets dringend dan zoeken we naar een oplossing.

Huisbezoeken kunnen niet op een vooraf bepaald, exact uur afgesproken worden.

De huisbezoeken gebeuren in de namiddag.

Aangezien ik in de praktijk het best uitgerust ben om u efficiënt en kwaliteitsvol te onderzoeken en te behandelen, wens ik de huisbezoeken vrij te houden voor mensen die zich absoluut niet naar de raadpleging kunnen begeven!