Deze huisartsenpraktijk is officieel erkend door de Federale Overheidsdienst van Volksgezondheid en is aangesteld door het Interuniversitair Centrum voor HuisartsenOpleiding (ICHO) als opleidingspraktijk.

De huisarts-in-opleiding (HAIO) is een gediplomeerd arts die zich drie jaar specialiseert in de huisartsengeneeskunde in aangestelde huisartsenpraktijken.

De HAIO is betrokken bij alle activiteiten van deze praktijk en overlegt dagelijks met de praktijkopleider. Op deze manier blijft uw huisarts permanent op de hoogte van uw situatie en wordt uw gezondheid optimaal verzorgd.

Een opleidingspraktijk wordt voortdurend aangemoedigd om alle recente ontwikkelingen in de huisartsengeneeskunde en in de opleidingstechnieken mee op te volgen. De aanwezigheid van een HAIO betekent dan ook een nog betere en meer professionele dienstverlening aan alle patiënten van deze huisartsenpraktijk.

Met vragen/opmerkingen hierover kan u altijd terecht bij uw huisarts en bij uw HAIO.

Huidige HAIO

Periode: 1 oktober 2022 t.e.m. 30 september 2023

Dokter: Dokter Lise Heeman

Op 1 oktober 2023 verlaat dokter Lise Heeman de praktijk. Ze is dan afgestudeerd als huisarts.

Bedankt Lise voor uw inzet en professionaliteit. Veel succes in uw verdere carrière als bekwaam huisarts.

Op 2 oktober 2023  verwelkomen we Dokter Judith Malego.  Zij start in deze praktijk haar opleiding huisartsgeneeskunde tot en met 31 maart 2025.

U kunt een afspraak maken bij dokter Judith via de on-line agenda of telefonisch op het nummer 09 385 81 81.