Raadpleging

 

 

 

.                                                                    ▬▬▬▬► ► ►  AFSPRAKEN WEBSITE

 

Voormiddag                Middag                       Avond
maandag 8 u – 11 u   16 u – 20 u
dinsdag 8 u – 11 u     16 u – 20 u
woensdag 8 u – 10 u 30 14 u – 18 u             
donderdag 8 u – 10 u 30   16 u – 19 u 30
vrijdag 8 u – 10 u 30   15 u – 18 u
zaterdag  –

OPGELET : DE RAADPLEGING IS  UITSLUITEND NA AFSPRAAK  EN ALLEEN VOOR GEKENDE PATIENTEN AANGEZIEN DE PRAKTIJK VOLZET IS  !!!

U kan een afspraak maken telefonisch of online via de afsprakenwebsite:

https://nl.doctena.be –  Zie ook link/knop bovenaan.

Tip: bij het aanmaken van een account, gebruik je best je voornaam en achternaam zoals op jouw identiteitskaart (alleen gekende patiënten zullen aanvaard worden door het systeem en zullen een bevestiging krijgen per e-mail). Nieuwe patiënten die toch  een account aanmaken en proberen een afspraak te maken online, zullen geweigerd worden wegens de patiënten-stop !

Een afspraak online ligt pas definitief vast, wanneer je een bevestigings-e-mail krijgt.

Indien je enkele dagen op voorhand een afspraak online vastlegt, zal je ook de dag vooraf een e-mail ter herinnering ontvangen.

In de tabel hierboven vindt u een richtlijn van spreekuren waarin u op de afspraken-website zelf, verschillende dagen op voorhand reeds (en tot 20 minuten vooraf), online een afspraak kan maken. Als het druk is, zullen er, op de dag zelf, extra afspraak mogelijkheden online bijkomen, zodat niet alle afspraken reeds dagen op voorhand volledig zouden volzet zijn. Als online alles volzet blijkt, is er via de secretaresse meestal nog wel een extra afspraak mogelijk.

Dus eventuele uitzonderingen, afwijkingen op de online agenda, zijn alleen telefonisch te verkrijgen, via de secretaresse op het vertrouwde nummer :

Telefoon : 03/252.90.38

Gelieve op tijd te komen ! 

Een afspraak, online gemaakt, kan tot 2 uur voorafgaand aan uw afspraak online geannuleerd worden; nadien kan dit enkel telefonisch.

Medische vertegenwoordigers kunnen een afspraak online maken via dezelfde site; wel aanvinken dat je vertegenwoordiger bent, zo niet kom je op de afspraak momenten terecht voor de patiënten ! Er is een aparte afspraak rubriek van 4 x 10 minuten voorzien elke dinsdag namiddag tussen 15 uur 10 en 15 uur 40.

OPGELET: soms is er een probleem met Doctena: vertegenwoordigers kunnen ook  telefonisch een afspraak maken via het secretariaat !

BDmeter  windel

 

 

Kom op raadpleging als het enigszins kan. Huisbezoeken zijn voor minder mobiele of zwaar zieke patiënten. Het werken in de consultatieruimte zelf heeft zowel voor de huisarts als voor U het meeste voordeel : het dossier is bij de hand en het onderzoek gebeurt in goede omstandigheden: op een onderzoekstafel, bij ideale belichting en met alle noodzakelijke apparatuur bij de hand.

Op raadpleging kan u niet alleen cash betalen, maar ook via bancontact !

We willen graag elk probleem volgens de regels van een goede geneeskunde behandelen. ook willen we het tijdschema zo efficiënt mogelijk laten verlopen, om de wachttijden voor u tot een minimum te beperken. daarom zouden we willen vragen:

  • Bespreek op één consultatie slechts 1 of maximum 2 problemen .
  • Kijk vooraf welke chronische medicatie u nodig  hebt, zo kan uw arts U voldoende voorschrijven.
  • Bereid uw consultatie voor, schrijf desnoods een paar zaken op een briefje
  • Afspraken gebeuren per telefoon of online. Kom tijdig op een afspraak. Komt U met meer dan één persoon, vraag dan ook meerdere afspraken. Voorziet U een langer gesprek voor een ernstige problematiek, een speciale ingreep, een preoperatief onderzoek of … vermeldt dit dan bij de aanvraag, zodat we met de tijdsduur rekening kunnen houden.

INKOM

inkom alginkom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WACHTZAAL

wachtzaal1wachtzaal2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SPEELKAMER

Speelkamer0

speelkamer1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SPREEKKAMER

spreekkamer1spreekkamer2