Introductie

Welkom op de website van groepspraktijk De Baliebrugge.

Op 1 oktober 2019 heeft Dr. Anke Lagrou ons team vervoegd. Dit heeft er voor gezorgd dat de uurroosters werden aangepast.

Zo zullen er vanaf 1 oktober geen vrije raadplegingen meer zijn op dinsdag, woensdag en donderdag, maar enkel op maandag en vrijdag bij Dr. Fredelinde Declerck. Alle andere consultaties zijn op afspraak. Als de online afspraken volgeboekt zijn, kunt u bellen naar het nummer 050 28 17 50 voor het maken van een afspraak.

Vanaf 28 september zullen er ook geen consultaties meer zijn op zaterdag gezien de huisartsenwachtposten in AZ Sint Jan te Brugge en in het AZ Delta te Torhout dan actief zijn. U betaalt hier evenveel als bij een gewone consultatie bij ons.

Belangrijk

Dr Fredelinde Declerck is in verlof opvrijdag 28 februari en van dinsdag 14 april t.e.m. vrijdag 17 april.
Dr
 Anke Lagrou is in verlof van maandag 24 februari t.e.m. donderdag 27 februari en van maandag 6 april t.e.m. vrijdag 10 april.
Dr Sarah Vanden Berghe is in verlof van maandag 4 mei t.e.m. vrijdag 8 mei. 

Huisartsenpraktijk

U kan ons van maandag tot vrijdag van 8u tot 19u telefonisch bereiken op het nummer 050 28 17 50. Tijdens de week (tussen 19u en 8u), in het weekend en op feestdagen kan u voor noodgevallen terecht bij de wachtdienst op het nummer 1733.

Vanaf 1 oktober zijn er enkel vrije raadplegingen op maandag en vrijdag. Alle andere dagen werken wij op afspraak. U kunt online een afspraak maken onder het tabblad raadplegingen, maar dit kan indien u wenst ook telefonisch. Als de online afspraken volboekt zijn kunt u ons telefonisch contacteren voor een afspraak.