Introductie

Welkom op de website van groepspraktijk De Baliebrugge.

Op 1 oktober 2019 heeft dr. Anke Lagrou ons team vervoegd. Dit heeft er voor gezorgd dat de uurroosters werden aangepast. Deze informatie kunt u terugvinden onder het tabblad ‘raadplegingen’.

Wij zijn uitzonderlijk gesloten op woensdag 22 juli in de namiddag omwille van de tijdrit. Wij zijn nog bereikbaar in de voormiddag tot 12u30. U kan terecht bij de collega’s in de buurt.

Het coronavirus

Wij nemen een paar maatregelen betreffende het coronavirus:

  • vanaf maandag 16 maart zijn er GEEN vrije raadplegingen meer om het risico op besmettingen te verkleinen, alle consultaties zijn op afspraak
  • als u klachten hebt zoals koorts, kortademigheid of hoesten gelieve ons telefonisch te contacteren voor verder advies
  • voor alle andere klachten kunt u ook terug online boeken
  • BELANGRIJK: de huidige richtlijnen verplichten iedereen een MONDMASKER te dragen in het openbaar. Ook voor consultaties bij uw huisarts is het dragen van een mondmasker verplicht.

Verlof artsen

Dr Fredelinde Declerck is in verlof van maandag 13 juli t.e.m. vrijdag 24 juli
Dr
 Anke Lagrou is in verlof van maandag 27 juli t.e.m. vrijdag 7 augustus.
Dr Sarah Vanden Berghe is op zwangerschapsverlof vanaf maandag 10 augustus.

Huisartsenpraktijk

U kan ons van maandag tot vrijdag van 8u tot 19u telefonisch bereiken op het nummer 050 28 17 50. Tussen 12u en 14u zijn wij enkel bereikbaar voor medische noodgevallen. Tijdens de week (tussen 19u en 8u), in het weekend en op feestdagen kan u voor noodgevallen terecht bij de wachtdienst op het nummer 1733.

U kunt online een afspraak maken onder het tabblad raadplegingen, maar dit kan indien u wenst ook telefonisch. Als de online afspraken volboekt zijn kunt u ons telefonisch contacteren voor een afspraak.