Huisbezoek

Raadpleging of huisbezoek?

Een goede tip: negen op tien keer is het mogelijk én verantwoord dat de patiënt naar de arts toe gaat: in de praktijkruimte heeft de arts alles bij de hand om zo goed en zo efficiënt mogelijk te onderzoeken en te behandelen. De kwaliteit van zorgen en de beschikbaarheid van de arts zullen er dan ook wel bij varen.

 

 Een huisbezoek aanvragen

Een huisbezoek kan u aanvragen via het secretariaat vanaf 7.30 tot 12.00 en vanaf 13.30 tot 18.00 uur. Toch doet u dit best in de voormiddag, voor 10 uur.  Een huisbezoek kunt u niet via internet aanvragen.

Huisbezoeken worden gereserveerd voor deze patiënten die omwille van gezondheidsproblemen niet zelf naar de praktijk kunnen komen. Wij willen u motiveren om zoveel mogelijk zelf langs te komen: de omstandigheden voor onderzoek en behandeling zijn immers optimaal binnen de praktijkruimtes.

 Dringende oproepen

Is het gewenste huisbezoek dringend, meld dit aan de secretaresse zodat zij de juiste actie kan ondernemen. Bij hoogdringendheid verwittigt zij onmiddellijk een arts die op dat ogenblik beschikbaar is