Dokters

Bij huisartsenpraktijk Arcus staan er 5 huisartsen ter beschikking:

Dr. Frank Vandevelde, Dr. Reinhilde Zwaenepoel, Dr. Ria Tuts, Dr. Lieze Eecloo, Dr. Sander Hooghe (van links naar rechts op de foto)

website

 

Door de goede samenwerking tussen de dokters kunnen wij voor u een optimale beschikbaarheid garanderen.  U kiest zelf uw arts. Indien deze niet aanwezig is,  kunt u makkelijk bij één van de collega’s terecht. Wij beheren gezamenlijk uw medisch dossier, zodat we, indien nodig, steeds over de noodzakelijke medische informatie beschikken.

Door een betere organisatie van de praktijk krijgt iedere arts de mogelijkheid  om tijd vrij te maken, bijvoorbeeld voor het volgen van bijscholingen. De groepspraktijk laat ons ook toe om onze kosten te delen. Hierdoor krijgen we de mogelijkheid om de apparatuur steeds up to date te houden.

Voor u, als patiënt biedt deze organisatievorm het voordeel van kortere wachttijden en een grotere beschikbaarheid van de artsen, voor zover u zich niet tot één arts beperkt.

‘s Nachts is er een beurtrol tussen artsen, waardoor u bij dringende oproepen gemakkelijk een arts kan bereiken op het centrale nummer: 056/650.150